Inspiratie event: Duurzaam schoonmaken in het onderwijs

Image
Duurzaam schoonmaken in het onderwijs

Op 1 december organiseert Hago samen met Ruud Veltenaar een inspirerend webinar. Ruud Veltenaar is filosoof en toekomstdenker. Hij neemt ons mee naar Utopia voor Realisten. Hoe ziet samenwerking er in de toekomst uit? Hoe ga je van respect voor de schoonmaker en duurzame inzetbaarheid naar Human Being Management? En wil je het beste zijn voor de wereld of van de wereld?    

Inspirerend!

Ruud prikkelt, inspireert en houdt je een spiegel voor. Dat is soms confronterend, maar het brengt Utopia voor Realisten wel weer een stap dichterbij.  


Aanleiding voor het webinar is het onderzoek dat Hago gedaan heeft onder 53 facilitair managers binnen het MBO, HBO en WO. Uit het onderzoek bleek dat duurzaamheid, duurzame inzetbaarheid én respect voor de schoonmaker drie belangrijke thema’s zijn. Daar speelt Ruud met zijn verhaal op in. Hij bespreekt het thema Human Being Management en zijn visie op ‘duurzame inzetbaarheid’.  


Download het trendrapport Schoon Maak je Samen.


Dit wil je eigenlijk niet missen…  

Het webinar is interactief. Ruud gaat graag in op jouw vragen en opmerkingen. Wil je ook geïnspireerd raken of meepraten? Meld je dan aan voor het gratis webinar op donderdag 1 december van 11.00 tot 12.15 uur.  


Schrijf je hier in voor het gratis webinar Duurzaam schoonmaken in het onderwijs.


Deze advertorial wordt je aangeboden door Hago. Hago wil samen met opdrachtgevers, op zoveel mogelijk plaatsen, een positieve impact maken op hygiëne en de beleving ervan.