Zelf publiceren!

Image
Schoolfacilities covers

Als onderwijsinstelling, gemeente of bedrijf kan je ook jouw verhaal delen via ons platform! Aanvullend op de redactionele pagina’s is het bijvoorbeeld mogelijk om een inhoudelijk artikel of een advertentie voor in het vakblad aan te leveren. Maar je kan er ook voor kiezen om een korte bijdrage te leveren aan een van de rubrieken, bijvoorbeeld om een nieuw product te promoten in de rubriek ‘Nieuw op de Markt’. 

 

Maak je product, service, onderzoek of verhaal ook digitaal zichtbaar met een banner of advertorial via onze digitale nieuwsbrief of op onze website. Deze kunnen ook via onze social media gedeeld worden. 

 

Bekijk onze mediakaart onderaan deze pagina voor de tarieven en mogelijkheden.

 

Meer informatie

Het vakblad Schoolfacilities is al meer dan 30 jaar in veel docentenkamers te vinden. Dat willen we graag zo houden, want voor modern en duurzaam onderwijs heb je alles en iedereen nodig. Het blad verschijnt drie keer per jaar in gedrukte en digitale vorm, in een oplage van ca. 3500 exemplaren. Als onderwijsinstelling of gemeente kan je je gratis abonneren op het blad!

Het wordt gelezen door schoolbesturen, (locatie) directeuren, facilitair managers, inkoopmanagers, controllers, vastgoed-/huisvestingsmanagers, gebouwenbeheerders en docenten in het PO, VO, MBO, HBO en bij Universiteiten. Vrijwel alle gemeenten ontvangen het blad gratis in de bus. Omdat het vaak door meerdere personen wordt gelezen bereiken we met het vakblad naar schatting zo’n 15.000 mensen.

Vanaf 2021 is het blad ook digitaal beschikbaar. Daarnaast versturen we maandelijks een digitale nieuwsbrief naar zo’n 1500 geabonneerden met daarin interessante verhalen, bijeenkomsten en handige tips of tools.