Schoolfacilities 40 jaar

Image
40 jaar Schoolfacilities

Het vakblad Schoolfacilities gaat haar 40e jaargang in. Het blad biedt informatie over de bedrijfsvoering van modern en duurzaam onderwijs en is ook (gratis) digitaal te lezen. In het jubileumnummer dat eind september 2023 uitkomt artikelen over onderwijs aan nieuwkomers, een interview met Sharon Stellaard over onderwijs en jeugdzorg en de visie van Bob Zegers, auteur van het boek HR met BALLEN, op duurzaam werkgeverschap in het onderwijs. 

Ook in dit nummer diverse verhalen over onderwijshuisvesting, waaronder praktijkverhalen over de renovatie van schoolgebouwen in het primair en hoger onderwijs, een nieuwe manier van scholenbouw in Amsterdam en de ervaring met doordecentralisatie van onderwijshuisvesting van gemeenten naar scholen.

Naast de vaste rubrieken met columns, 'nieuw op de markt', 'gezien en gelezen' en de 'partnerrubriek', in dit jubileumnummer ook een terugblik op het vakblad in de afgelopen 40 jaar. 

Gratis voor iedereen 

Het blad wordt sinds 2016 uitgegeven door Bouwstenen voor Sociaal en is gratis door iedereen te lezen, via een abonnement op het digitale nieuwsbrief. Gemeenten en scholen kunnen zich ook aanmelden voor een gratis fysiek exemplaar voor de lerarenkamer of leestafel. 

Klik hier voor een abonnement.