Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie

E-mailadres Afdrukken

Ontvang uw persoonlijke benchmark

CSU organiseert opnieuw de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie en onderzoekt hiermee de weg naar vernieuwing in facilitair management. Benieuwd in hoeverre er vernieuwing in facilitair management in úw organisatie zit? Doe mee en ontvang uw persoonlijke benchmark.

Doe mee met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2020

Hoe ver is uw organisatie met innoveren? En welke stappen zet u op het gebied van hospitality, beleving en duurzaamheid? CSU is ontzettend benieuwd welke uitdagingen er zijn op het gebied van Facility Management en waar bij u dit jaar de focus ligt. Daarom start CSU voor het tweede jaar op rij de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie. Uw deelname aan het benchmarkonderzoek geeft een uniek inzicht in uw eigen positie in de markt. Dit is zeer waardevol voor het zetten van de volgende stap in facilitair innoveren.


We nodigen u daarom van harte uit om mee te doen aan de benchmark ‘Facilitaire Innovatie 2020’.

Doe mee aan de benchmark

Meedoen kost maar een paar minuten
Het beantwoorden van de vragenlijst kost u slechts 8 minuten van uw tijd. 

Na afloop ontvangt u het benchmarkrapport
Als dank voor uw deelname ontvangt u een terugkoppeling van uw antwoorden in de vorm van een persoonlijke benchmark ten opzichte van uw branchegenoten. Daarnaast nemen we - nadat we het onderzoek hebben afgerond in het eerste kwartaal van 2020 – contact met u op om het onderzoeksrapport persoonlijk te overhandigen of toe te sturen.

Vertrouwelijkheid gewaarborgd
Het onderzoek is een initiatief van CSU. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw antwoorden om. In het benchmarkrapport worden alleen uw antwoorden opgenomen, we vermelden uw bedrijfsnaam niet. Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Alvast bedankt voor uw deelname!

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

december uitgave

Partners