FalcoBox berging; ideaal om groot speelgoed op te ruimen

E-mailadres Afdrukken

Wat u ook zoekt voor het buitenterrein rondom uw basisschool, middelbare school of hoger onderwijs, Falco heeft het.

FalcoBox is bijvoorbeeld uitermate geschikt om speelgoed in op te bergen en het schoolplein opgeruimd te houden. Sterker nog: Falco heeft diverse producten die speciaal op scholen zijn afgestemd. FalcoCrate is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor transportfietsen, die vooral onder jongeren erg populair zijn en de FalcoBox is uitermate geschikt om speelgoed in op te bergen en het schoolplein opgeruimd te houden.

 

Falco kan u niet alleen helpen met geschikte producten, maar ook met een eigen designafdeling, productie faciliteiten en een montage team voor een geheel op maat gemaakte schoolpleininrichting. Falco producten zijn solide, duurzaam en de stalen onderdelen zijn in een gewenste kleur te poedercoaten.

 

 

Wilt u advies over het inrichten van een schoolplein?

 

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Als u zich hier inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief, maakt u kans op een unieke reep Falco Tony's Chocolonely! Onder elke 5 nieuwe aanmeldingen verloten wij een reep.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Laatste uitgave