Partner worden?

E-mailadres Afdrukken

Schoolfacilities

Schoolfacilities is een platform voor alles in het onderwijs wat niet onderwijsinhoudelijk is; bedrijfsvoering, personeel, financiën, huisvesting, schoonmaak, enzovoort. Het is een lerend en ontwikkelend netwerk voor bestuurders en professionals en staat in verbinding met het werkveld via een vakblad, een digitale nieuwsbrief, social media en (samen met Bouwstenen voor Sociaal) netwerkbijeenkomsten.

Het vakblad

Het vakblad verschijnt 4 keer per jaar in een oplage van ca. 3.800 exemplaren. De lezers zijn werkzaam binnen het PO, VO, MBO, HBO en Universiteiten. Tevens ontvangen alle wethouders met onderwijs en/of huisvesting in hun portefeuille het vakblad gratis in huis.

Lezers zijn College van Bestuur, Bovenschoolsbestuur PO, Directeur (locatie), Controllers, Facilitair managers, Inkoopmanagers, Vastgoed-/huisvestingsmanagers, Gebouwenbeheerders, Gemeenten, bedrijven.

Mogelijkheden voor u

Naast een aantal redactionele artikelen rond een thema biedt Schoolfacilities de mogelijkheid voor betaalde copy in de vorm van een artikel en/of advertentie, input voor de rubriek 'nieuw op de markt' en/of een bericht of advertorial in de digitale nieuwsbrief. 

Voor kennispartners en/of bij afname van een groter pakket, geldt een sterk gereduceerd tarief. Kennispartners genieten daarnaast van nog meer voordelen (logo in blad en op site, actiever betrokken bij activiteiten in het netwerk, gezamenlijke ontwikkelactiviteiten, vrijkaart jaarbijeenkomst Bouwstenen).

Inhoud laatst verschenen uitgave lezen?

De digitale versie van de laatst verschenen uitgave van Schoolfacilities is aan te vragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Hier kunt u meer lezen over de mogelijkheden en de tarieven.

 

Trefwoorden

december uitgave

Partners