Inspiratieochtend ‘Duurzame afvalverwerking en circulaire inkoop voor scholen’

E-mailadres Afdrukken
Wilt u als medewerker huisvesting en facilitair voor scholen een stap zetten naar gescheiden afvalinzameling en duurzame afvalverwerking? Kom dan op 18 juni 2019 naar de inspiratieochtend ’Duurzame afvalverwerking en circulaire inkoop voor scholen’ aan de Croeselaan 15 in Utrecht.
 
Aan de hand van inspirerende voorbeelden ziet u wat de mogelijkheden zijn van duurzame aanbestedingen van gescheiden afval en welke invloed u kunt uitoefenen in deze trajecten. U krijgt inzicht in de theorie van circulair inkopen en welke impact dit heeft op de inzameling van afval en exploitatie van uw school.
 
U gaat hierover in gesprek met collega’s en experts. Wat zijn uw vragen en heeft u oplossingen die u wilt delen? U gaat naar huis met meer inzicht, contacten en inspiratie om invulling te geven aan duurzame afvalverwerking en circulaire inkoop voor uw school!
 
Organisatie
Het programma VANG Buitenshuis van Rijkswaterstaat helpt de kantoor-, winkel- en dienstensector (KWD-sector), waaronder ook het onderwijs, om voor 2022 de 2 miljoen ton restafval die vrijkomt - en die vergelijkbaar is met huishoudelijk afval - te halveren naar 1 miljoen ton. Het doel is meer te recyclen, minder grondstoffen te gebruiken en zo een stap te zetten naar een circulaire economie.
 
Informatie en aanmelden
·         Datum: Dinsdag 18 juni 2019
·         Tijd: 09.00-12.30 uur (inclusief lunch)
·         Locatie: Croeselaan 15, Utrecht
·         Informatie over het programma volgt binnenkort
·         >> Aanmelden (sluit op 10 juni)

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

december uitgave

Partners