Publicatie ‘In Controle’ online

E-mailadres Afdrukken

De Bouwstenen-publicatie 'In Control 2017' over informatiemanagement voor vastgoed- en facility managers, staat nu online. Aan de opvolger wordt gewerkt.

Vast onderdeel van de jaarlijks terugkerende publicatie is het overzicht van de informatiesystemen die op de markt te koop zijn en de ervaring die gebruikers hiermee hebben. Zo'n systeem is handig om overzicht te houden, maar het kiezen van zo'n systeem blijkt niet eenvoudig. Daarbij worden de gebruikers steeds kritischer, blijkt uit gebruikersonderzoek.  

Stap voor stap
Daarnaast bevat de publicatie een keur aan artikelen, waaronder de stand in het land rond informatiemanagement bij scholen en het sharepoint bij de TU Delft, onderzoeksresultaten, interviews, praktisch houvast en uitleg over informatievraagstukken rond vastgoed- en facilitymanagement. De nadruk daarbij ligt op mensen en processen; stap voor stap vooruit.  
 
De informatiemanager
Ook wordt een beeld geschetst van de informatiemanager; een verbinder met overtuigingskracht, die er voor moet zorgen dat er voldoende informatie beschikbaar is om goede besluiten te kunnen nemen over alle onderdelen van het vastgoedmanagement.
 
Duurzaam en slim
In 2018 zoomt het Bouwstenen-platform in op het thema informatie voor duurzaam en slim vastgoedmanagement. Daarvoor gaat het platform op safari en worden net als vorig jaar verschillende onderzoeken gedaan naar het informatiemanagement bij gemeenten, scholen en (zorg)corporaties.  

Ook meedoen?
Gemeenten, scholen en zorgorganisaties kunnen gratis meedoen met het netwerk Informatiemanagement.

Lees hier de publicatie In Controle.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners