Duurzame entreematten bij Onderwijspark Ezinge, Meppel

E-mailadres Afdrukken

Onze Koning opende het Onderwijspark Ezinge, dat is ontwikkeld op basis van duurzaamheid. Het ontwerp is van Architectenbureau Atelier Pro. Voor de entrees van alle schoolgebouwen zijn de entreematten van emco geleverd.

Aangepast aan uw wensen
Het emco entreematsysteem wordt volledig op maat gemaakt en is zowel qua type als afmeting af te stemmen op de specifieke eisen van de school. Voor een individuele uitstraling biedt emco een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot vormgeving, kleuren en materialen. Indien gewenst kunnen ledverlichting en vuilvangbakken worden geïntegreerd, evenals een gidssysteem voor mensen met een visuele beperking.

Voordelen
De emco entreematten zorgen voor een besparing op reinigingskosten en verlengen de levensduur van de achterliggende vloeren. Zij zorgen verder voor een mooie uitstraling van de school en voor meer veiligheid, doordat het uitglijden wordt beperkt.

 


Restyle entree met lage kosten
Een mat kan door veelvuldig gebruik of door bijvoorbeeld brandvlekken en kauwgom aan slijtage onderhevig zijn. De oplossing is simpel en efficiënt. De tapijtstroken kunnen ter plaatse eenvoudig worden verwisseld. Het aluminium draagprofiel blijft volledig intact. Met lage kosten kan de levensduur van de entreemat zo worden verdubbeld.

www.emco-bau.com

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners