Nieuw gratis benchmarkonderzoek exploitatiekosten onderwijshuisvesting

E-mailadres Afdrukken

Hoe duur is uw schoolgebouw eigenlijk?


Denkt u ook dat de exploitatie van uw schoolgebouw een grote kostenpost is? Maar hoe zeker weet u dat eigenlijk? Uiteraard drukt de gebouwexploitatie flink op de begroting. Maar is dat afwijkend met vergelijkbare scholen? En valt er nog winst te behalen? Om daar een helder antwoord op te krijgen, voert huisvestings- en vastgoedexpert HEVO haar vierde benchmarkonderzoek exploitatiekosten in het onderwijs uit. U krijgt daarbij de unieke kans om kosteloos inzicht te krijgen in uw financiële prestaties in huisvestingsexploitatie. Zo krijgt u kostbare informatie in handen om nog beter te sturen op de huisvestingskosten.

Meten is weten!
In het benchmarkonderzoek vergelijkt HEVO met duidelijke parameters uw exploitatiekosten, energieverbruik en kwaliteit van de huisvesting met die van collega-scholen. Zo krijgt u helder in beeld waar u al goed presteert en op welke terreinen verbeteringen mogelijk zijn. Direct na het invullen van het onderzoek, kunt u uw persoonlijke benchmarkrapportage downloaden. Daarmee krijgt u snel inzicht op welke gebieden u uw huisvestingsexploitatie kunt verbeteren, verduurzamen en professionaliseren. Waarom we dit doen? Omdat we het belangrijk vinden dat uw school duurzaam en goed te exploiteren is. Want ook dat draagt wezenlijk bij aan goed onderwijs!

Wie, wat en waarom?
HEVO presenteerde zeven jaar geleden het allereerste benchmarkonderzoek voor onderwijshuisvesting. Veel onderwijsorganisaties hebben daar hun voordeel mee gedaan. Maar voor de betrouwbaarheid van de benchmark is het belangrijk om te werken met actuele gegevens. Daarom voert HEVO het vierde grootschalig benchmarkonderzoek uit onder scholen in het primair, speciaal en voorgezet onderwijs. Hoe meer scholen meewerken, hoe beter en betrouwbaarder de resultaten! Daarom stellen we het erg op prijs als u mee wilt werken aan deze benchmark.

Kleine moeite, groot plezier!
In slechts 20 minuten vult u het online onderzoek in op een moment dat het u uitkomt. Uiteraard gebeurt dit in een beveiligde en afgeschermde omgeving. Uw gegevens worden anoniem in het onderzoek verwerkt. Meteen na uw deelname, kunt u uw persoonlijke benchmarkgegevens downloaden. Heeft u nog vragen? Kijk op www.hevo.nl of neem contact met ons op.

Malco van den Eijnde, projectleider benchmarkonderzoek, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-10201849
Willem Adriaanssen, partner, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-22475049

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

december uitgave

Partners