Functioneel en esthetisch toepasbare raamfolie

E-mailadres Afdrukken

Warmte of hinderlijk licht weren op de werkplek, privacy creëren of een pand een extra uitstraling geven? Man Protection biedt als zeer ervaren raamfolie specialist een breed assortiment raamfolies voor diverse doeleinden.
 

Warmtewerende folie
Bij de school ‘Het Reinaert’ te Amsterdam hebben wij een warmtewerende buitenfolie geplaatst. Het geplaatste type folie is zeer licht getint en heeft een warmtewering van maar liefst 66%. Naast een krasbestendige beschermlaag, is deze ‘Helios’ buitenfolie tevens voorzien van een water- en vuilafstotende laag.

Onze warmtewerende raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gradaties van warmte- en lichtwering. Door toepassing van zonwerende folie op uw ruiten kunt u de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Zo houdt u het klimaat binnen optimaal en lekker koel! Ook bespaart u hiermee op het energieverbruik van de airco.

Lichtwerende folie
In schoollokalen kan de schittering of weerspiegeling van zon- en daglicht zeer hinderlijk zijn. Om dit te voorkomen zijn er lichtwerende raamfolies. Deze folies zorgen ervoor dat het licht op de werkplek gefilterd wordt. Het zicht op beeldschermen, digiborden en overige apparatuur blijft hierdoor optimaal. Het aantrekkelijke van deze folie is dat de werking te vergelijken is met die van een zonnebril: van buitenaf wordt de schittering geweerd en gefilterd, terwijl het zicht vanaf binnen optimaal is. De lichtwerende folie is desgewenst te combineren met een warmtewerende folie, welke tot maar liefst 90% warmte weert en is ook verkrijgbaar in een buitenkwaliteit.

Transparantie kleurenfolie
Kan uw pand wel wat extra uitstraling gebruiken? Maar wilt u wel de doorkijk naar buiten behouden? Dan kunnen wij wellicht een oplossing bieden met onze transparante kleuren folie. Voor het schoolgebouw van ‘havo De Hof’ te Amsterdam hebben wij de gekleurde gevel, het logo en de nummering van de ruimtes in het gebouw verzorgd.

Met name de gekleurde gevel aan de voorzijde maakt het, toch al markante gebouw, een nog opvallendere verschijning in Amsterdam Oost. Door gebruik te maken van kleuren in de gevel krijgt het gebouw ook aan de binnenzijde een warme en vrolijke uitstraling, zeker als de zon er op schijnt. De folie is transparant: indien u van binnen naar buiten kijkt, ziet u de wereld in een aangenaam gekleurd licht en vanaf de buitenkant krijgt het gebouw een vrolijk, kleurrijk en onderscheidend aanzicht. 

Een greep uit gerealiseerde projecten:

  • Het Reinaert te Amsterdam
  • Over-Y College te Amsterdam
  • Havo de Hof te Amsterdam                   
  • Iedersland College te Amsterdam
  • Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht te Amsterdam   
  • Apolloschool te Amsterdam
  • Bernard Nieuwentijt College te Monnickendam           
  • Praktijkschool De Faam te Zaandam
  • Wageningen University Research te Wageningen       
  • UVA te Amsterdam


Dit artikel wordt u aangeboden door:
Man Protection | www.manprotection.nl

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners