Het NIC en strategist Gerco Rietveld gaan samenwerken

E-mailadres Afdrukken

 

 

 

 

Het NIC en strategist Gerco Rietveld gaan samenwerken om de inkoop in de publieke sector een boost te geven.

“Als ervaren kennisorganisatie zitten wij niet stil en zoeken we voortdurend naar behoeften en innovaties in inkoop en contractmanagement”, vertelt Hans Schurgers namens Het NIC (onderdeel van NIC Groep). “Begin 2016 hebben we NIC Academy toegevoegd aan onze dienstverlening en zijn we het opleiden van onze klanten nog nadrukkelijker vorm gaan geven, zowel on the job als via separate specifieke trainingen. Inkoopmanagers en hun afdelingen worden continu uitgedaagd om aan te tonen hoe ze positief bijdragen aan de organisatiedoelstellingen en ze geven daarbij steeds weer aan grote behoefte te hebben aan hands-on trainingen en methodieken om de performance van hun afdeling beter over het voetlicht te brengen. We kennen Gerco Rietveld als een pragmaticus en dat spreekt ons binnen NIC Groep zeer aan, mede door het feit dat Gerco de mensen van Het NIC gaat voorzien van innovatieve methoden en technieken. Hierdoor zijn we nog beter in staat een op maat gemaakt trainingsaanbod te creëren, waarmee opdrachtgevers de meerwaarde van hun inkoop kunnen blijven vergroten.”

Gerco Rietveld vertelt: “In de laatste fase van mijn werkzame leven wil ik me graag inzetten voor de maatschappij en mijn expertise breed toepasbaar maken. In mijn ogen kan inkoop in de publieke sector nog erg veel maatschappelijke waarde creëren. Het NIC heb ik het afgelopen decennium in deze markt zien uitgroeien tot een betekenisvolle speler met een sterke no-nonsense mentaliteit, vandaar dat ik mijn materiaal en kennis aan Het NIC beschikbaar stel door middel van een expertgroep businessgedreven inkoop. Ik ga deze groep trainen en begeleiden, zodat zij hun opdrachtgevers (nog beter) kunnen helpen bij de transitie naar een strategische rol.”

Het NIC en Gerco Rietveld bieden nu gezamenlijk trainingen aan om de strategische rol van inkoop in de publieke sector verder te helpen.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners