Bouwstenen bij Duurzame 50

E-mailadres Afdrukken

Ingrid de Moel, directeur van Bouwstenen voor Sociaal en mede-uitgever van Schoolfacilities, is genomineerd voor de ‘ABN AMRO Duurzame 50’ van Nederland.

De Duurzame 50 wordt elk jaar door een vakkundige jury samengesteld en is een lijst van personen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving in Nederland te verduurzamen.

Verduurzamen kun je niet alleen
Binnen Bouwstenen zijn diverse scholen en gemeenten actief met vraagstukken rond onderwijshuisvesting en ander publiek vastgoed en het verduurzamen ervan. Dat is niet eenvoudig en komt vaak aan op de inzet en vasthoudendheid van betrokkenen. “Verduurzamen kun je niet alleen, goede partners en het uitwisselen van kennis zijn daarbij essentieel. Iedereen kan daar een steentje aan bijdragen,” aldus Petran van Heel, Sector Banker Bouw van ABN AMRO.

Erkenning voor het hele netwerk
Ingrid de Moel vult aan: “Deze nominatie is een mooie erkenning voor hetgeen betrokkenen in Bouwstenenverband voor elkaar krijgen. Niet alleen de mensen die meedraaien in het netwerk Verduurzamen, maar ook de partners en deelnemers aan alle andere netwerken die verduurzaming in hun normale werk proberen in te passen. Verduurzamen van het vastgoed is binnen de publieke sector geen eenvoudige opgave. De besluitvorming is complex, zeker als er extra geld bij moet.”

De uitreiking heeft inmiddels plaatsgevonden. Claudia Reiner, vice-voorzitter van UNETO-VNI en directeur van Caris & Reiner, ging er met de winst vandoor. Van harte Claudia!

Meer informatie

  • Diverse netwerken binnen Bouwstenen voor Sociaal, gericht op de verduurzaming van vastgoed.
  • Informatiepagina rond Duurzaam maatschappelijk vastgoed

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

december uitgave

Partners