Gratis publicatie rond vastgoedinformatie

E-mailadres Afdrukken

Bouwstenen stelt de publicatie ‘In Control’ gratis beschikbaar aan schoolbesturen. Ook kunt u gratis meedoen met het landelijk netwerk rond vastgoedinformatie.

De publicatie ‘In Control 2016’ bevat een vergelijking van informatiesystemen voor vastgoed- en facility management in de publieke sector, plus interessante achtergronden en trends.
 
Steun en achtergronden
Voor scholen is het een flinke uitdaging om een goede keuze te maken voor een (nieuw) informatiesysteem voor huisvesting en facility management. Deze uitgave helpt daarbij: de systemen staan, samen met meer dan 100 gebruikerservaringen, ook op de website van Bouwstenen, maar in de publicatie zijn ze voorzien van een heldere analyse en handige vergelijkingstabellen.

Naast het vergelijkende onderzoek zijn in de uitgave ook uiteenlopende artikelen opgenomen over thema’s als risicomanagement, onderhoud, BIM en benchmarking. In interviews geven allerlei organisaties, waaronder scholenstichting Amstelwijs, een kijkje achter de schermen in de wijze waarop zij hun vastgoedbeheer en de facilitaire processen hebben geregeld.
 
Gezamenlijk ontwikkelwerk
De publicatie is het resultaat van gezamenlijk ontwikkelwerk in Bouwstenenverband en bevat een uitwerking van de Agenda Maatschappelijk Vastgoed, opgesteld in samenwerking met de PO-Raad, VNG en partners van Bouwstenen.

Ook komend jaar staat het onderwerp weer op de Agenda. Ambitie is om de scope te verbreden van systemen naar informatiemanagement in bredere zin van het woord.
 
Aanvragen en/of meedoen?
•    Vraag hier uw gratis publicatie aan.
•    Als schoolbestuur kunt u ook gratis meedoen met het Bouwstenen-netwerk Informatiemanagement.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

december uitgave

Partners