Gezocht: specialist/redacteur onderwijshuisvesting

E-mailadres Afdrukken

Bouwstenen voor Sociaal en Schoolfacilities zoeken een professional in onderwijshuisvesting en maatschappelijk vastgoed; een inhoudelijk gedreven verbinder, met veel communicatieve vaardigheden.

Herken jij je in onderstaande omschrijving? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Bouwstenen en Schoolfacilities
Bouwstenen is een sectorverbindend platform voor maatschappelijke voorzieningen en vastgoed. Een platform voor en door het werkveld dat grotendeels via digitale media opereert en sinds kort ook via het vakblad Schoolfacilities, voor huisvesting en facilitaire processen in het onderwijs.

Bouwstenen vraagt, redigeert, bewerkt en duidt informatie over relevante onderwerpen voor een breder publiek, organiseert kennisuitwisseling en voegt toe om zaken inhoudelijk verder te brengen. Kritisch en met verstand van zaken ontwikkelen we samen met het werkveld op onderwerpen die op de (samenwerkings-)Agenda Maatschappelijk Vastgoed staan en die hen vooruit helpen. Onderwijshuisvesting vormt daarin een belangrijke focus.

De job is vooruit helpen
Het Bouwstenen-platform wordt steeds meer benut als ontwikkelplatform. Om dit mogelijk te maken zoeken wij een nieuwe collega, die met verstand van zaken de netwerken en ontwikkelgroepen vooruit helpt door het verzamelen, beoordelen en duiden van relevante informatie. Specifiek voor de activiteiten rond onderwijshuisvesting en multifunctionele accommodaties (IKC).

Je werkt nauw samen met de trekkers van de netwerken, voert ondersteunend onderzoek uit en schrijft met verstand van zaken berichten en artikelen voor diverse media, waaronder die van Bouwstenen en Schoolfacilities. Je zorgt dat het informatieve deel van de Bouwstenen-website overzichtelijk en up-to-date is.

Daarbij ben je het inhoudelijk aanspreekpunt voor je collega’s in Amersfoort. Je werkt in principe vanuit Amersfoort; zo’n 20 tot 30 uur per week.

Wat je in huis hebt

  • Kennis van onderwijshuisvesting en vastgoed op minimaal HBO werk- en denkniveau
  • 2 á 3 jaar werkervaring in het maatschappelijk vastgoed
  • Een antenne voor ontwikkelingen in en vragen uit het werkveld
  • Een zelfstandig, gestructureerd en dienstbare werkhouding
  • Niet bang de telefoon te pakken of op mensen af te stappen
  • Communicatief vaardig, vlotte pen, handig met taal


Het aanbod

  • Leuke, uitdagende baan op een bijzondere plek in Amersfoort
  • Lekker breed en bovenop de bron van nieuwe ontwikkelingen
  • Salaris afhankelijk van capaciteiten en mate van zelfstandigheid


Meer weten of reageren?
Neem vooral even een kijkje op onze websites: www.bouwstenen.nl en www.schoolfacilities.nl of neem contact op met Lindy Odijk, communicatiemedewerker, 033 - 258 4337. Jouw korte motivatie en CV kun je tot en met 5 maart sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners