Xafax breidt NetPay uit met betaaloplossing voor Equitrac, PaperCut, Pcounter en uniFLOW

E-mailadres Afdrukken

Einde aan versnippering betaalmethoden in het onderwijs

Xafax, leverancier van betaalsystemen en IT-oplossingen, heeft het betaalplatform NetPay uitgebreid met een universele cashless betaaloplossing voor Equitrac, PaperCut, Pcounter en uniFLOW.

NetPay is sinds de introductie een waardige opvolger van de Chipknip gebleken. Xafax vult deze belofte nu verder in met een koppeling aan de 4 grote spelers op de printmarkt.

 

Met deze koppeling wordt tegemoetgekomen aan een grote wens van zowel onderwijsinstellingen als Xafax. Waar studenten nu nog vaak verschillende betaalmethoden moeten gebruiken voor een print, koffie en een broodje, biedt NetPay met deze uitbreiding het gemak van 1 volledig geïntegreerde oplossing.

Omdat de printoplossingen een groot deel van de markt voor hun rekening nemen, zegt Xafax met deze versie van NetPay de enige universele betaalfunctionaliteit voor onderwijsinstellingen in handen te hebben.

NetPay werkt met een E-wallet: studenten van Hogescholen en Universiteiten laden hun persoonlijke E-wallet online op. Vanuit hun E-wallet betalen zij vervolgens met een pasje of andere sleutel voor hun kop koffie, een broodje en nu dus ook voor elke print die zij afnemen. Opladen kan 24/7, via de website of de app. Nog dit kwartaal wordt mobiel betalen met de app mogelijk.

Bezoek www.xafax.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

maart uitgave

Partners