WERELDPRIMEUR: Expositie “Ademend Licht” over de toekomst van openbare verlichting!

E-mailadres Afdrukken


Met een speciale gast: voormalig directeur van Philips Design en internationaal gevierd licht visionair Marco Bevolo.
 

LED Expo Benelux is de grootste vakbeurs voor led-verlichting, design en automation in de Benelux. Voor het eerst vindt er op LED Expo een unieke urban lighting lichttentoonstelling/'experience' (van ruim 200m2!) plaats door Nederlands' bekendste lichtontwerper Ellen de Vries (Het Lux Lab) in samenwerking met Geurt Grosfeld (Sonax). Voor deze bijzondere gelegenheid zijn zij een nieuwe samenwerking gestart in de vorm van LXLBSNX: contextual lighting.

Centraal in deze experience staat het effect van led-verlichting op welbevinden, energiebesparing en de mogelijkheden van connectiviteit; in de vorm van lichtdouches, kijkdozen en een 4 meter hoog beeld van de Ademend Licht 'stad'. Als bijzondere gastspreker is Marco Bevolo aangetrokken: voormalig directeur van Philips Design, internationaal gevierd licht visionair en consulting principal in urban futures. Hij zal tijdens deze tentoonstelling zijn nieuwe boek presenteren én een mini-seminar verzorgen (met zijn visie op de toekomst van openbare verlichting).


Over Ademend Licht:

Een unieke tentoonstelling over de laatste trends en toekomstvisies op het gebied van openbare verlichting en het effect van led-licht op welzijn, veiligheid en emotie van de mens. De LED Expo bezoeker wordt meegenomen in de visie op stadsverlichting van Ellen de Vries: in deze 'stad', met het thema Ademend Licht worden de zintuigen geprikkeld. Ook ontdek je de meest innovatieve stadsprojecten, exclusief geselecteerd door Ellen de Vries en ontworpen door studenten van de Design Academy Eindhoven.

 

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

September uitgave

Partners