Zo-vital is dè cateraar die gespecialiseerd is in onderwijs

E-mailadres Afdrukken

Wij zijn de meest gezonde en innovatieve onderwijscateraar. De drie pijlers die hierbij centraal staan zijn regionale samenwerking, co-creatie en lokaal ondernemerschap.

Lokaal ondernemerschap is de basis van ons succes. Dit betekent meedenken met onze gast en opdrachtgever. Individuele horeca-, retail- en cateringconcepten ontwikkelen die aansluiten bij de behoefte van uw onderwijsinstelling. Uiteraard is ook op alle locaties frequent een leidinggevende aanwezig en nemen we beslissingen in overleg met onze opdrachtgevers en medewerkers op locatie. Hierdoor creëren we korte lijnen in communicatie, kunnen we snel inspelen op de steeds veranderende behoeften en omgeving van onze gasten en kunnen we elke onderwijsinstelling een persoonlijke service op maat bieden.

Onder regionale samenwerking verstaan wij het bundelen van onze krachten met de krachten van lokale ondernemers. Samen staan we sterk en kun we elkaars kwaliteiten aanvullen. Door deze samenwerking wordt de regionale economie gesteund, verkleinen we onze ecologische voetafdruk en creëren we de perfecte voedingsbodem voor innovaties.

Bij het doorontwikkelen van de cateringdienstverlening werken we samen met leerlingen of studenten, medewerkers, en andere (regionale) ondernemers. Door deze samenwerking ervaren onze gasten meer binding met de catering. Daarnaast bieden we leerlingen en studenten een voedingsbodem voor hun innovaties en de (lokale) ondernemers een podium voor hun creativiteit.

Graag komen we bij u langs om de ideale invulling voor uw onderwijsinstelling te bespreken.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij verwelkomen u graag op onze stand in het themapaviljoen OnderwijsFacilitair, hal 1 locatie 1A071.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

maart uitgave

Partners