Sterke groei contactloos betalen

E-mailadres Afdrukken

Sinds 2014 is het voor consumenten mogelijk contactloos te betalen met hun NFC-bankpas. Met contactloos betalen betaalt u sneller en makkelijker bedragen tot maximaal € 25,-. Uw betaalpas tegen de betaalautomaat aanhouden is genoeg. Contant geld is niet meer nodig. Waar eerst enkel de ING bank betaalpassen aanbood met NFC, kunnen nu klanten van alle banken in Nederland een contactloze bankpas aanvragen.    

Sinds de introductie van contactloos betalen is een zeer sterke groei te zien in het aantal betalingen met deze contactloze bankpas. In december 2014 alleen werden al meer dan 2 miljoen transacties contactloos volbracht.

Uitgebreide mogelijkheden met het Nayax betaalsysteem 
Inepro levert zowel de hardware als software aan waarmee u contactloos betalen met een NFC bankpas kunt aanbieden. Of het nu gaat om de kassa van uw catering of om uw vendingautomaat, Inepro heeft de oplossing. Zo is Inepro, naast fabrikant en leverancier van de gesloten betaaloplossing, officieel dealer van het Nayax betaalsysteem in de Benelux. Met het Nayax systeem accepteert u naast de Nederlandse NFC bankpas ook creditcards. Zo kunt u ook uw buitenlandse bezoekers zonder NFC bankpas eenvoudig voor uw faciliteiten laten betalen. U ziet, Inepro is van alle markten thuis.  

Voor een overzicht van de voordelen en mogelijkheden van zowel het gesloten betaalsysteem als van het Nayax open betaalsysteem met NFC, kunt u contact opnemen met uw Inepro accountmanager.

Of bekijk de bedrijfspresentatie van Inepro

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners