Nieuwe stichting ondersteunt scholen bij hun beheer

E-mailadres Afdrukken

Weer een organisatie die schoolbesturen van zijn beheer- en onderhoud probleem afhelpt?

Ja, dat doet de Stichting Het Beheercollectief Scholen, maar zij doen het door u beter uw regie en eigen beslissingen te laten nemen.

Met de overheveling van het buitenonderhoud zijn de gevolgen voor kleinere schoolbesturen ingrijpend. Kunt u de volgende vragen beantwoorden:

  • Hoe is de staat van uw schoolgebouw volgens het laatste MOP en klopt dit wel?
  • Hoe verwerkt u deze meerjarenplanning goed in uw begroting?
  • Welke normbedragen krijgt u straks?
  • Hoe beheert u efficiënt uw school?
  • Waar haalt u de expertise vandaan?
  • Krijgt u nog een extra voorziening mee van uw gemeente?
  • Hoe gaat u om met krimp en leegstand?
  • Is er een onafhankelijke organisatie waar u met uw vragen terecht kan?

De Stichting Beheercollectief Scholen helpt schoolbesturen door niet alleen het onderhoud uit te voeren maar ook de bedrijfsvoering te verbeteren. Door schoolbesturen inzicht te geven in wat het gebouw voor lusten en lasten meebrengt. Alle werkzaamheden rond het gebouw uit handen nemen zodat het niet afleidt van het dagelijks werk, maar alleen met uw instemming en zonder dat het budget overgedragen wordt.

Wij zijn onafhankelijk en staan naast besturen die betere en zekere beslissingen willen maken in het besteden van onderhoudsgelden. Transparantie in alles wat de Stichting doet binnen het door u bepaalde mandaat. Kosten zijn alleen een lage jaarlijkse bijdrage die u op de website kunt berekenen. Elke efficiëntie door onze inkoop en besparingsadvies wordt behaald vloeit terug naar het schoolbestuur.

Wilt u meer informatie, kijk dan op www.beheerscholen.nl of bezoek in april één van onze regionale bijeenkomsten. Op deze bijeenkomsten willen we met de schoolbesturen in gesprek gaan om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoefte en problemen. Inschrijven graag via de website.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners