Studywise: totaalconcept voor BYOD in het onderwijs

E-mailadres Afdrukken

OLDENZAAL – Switch IT Solutions biedt scholen vanaf nu een totaalconcept voor digitaal onderwijs. Van IT-omgeving, helpdesk en training van docenten tot de levering van digitale leermiddelen.
Ook de verzekeringen en reparaties van deze digitale leermiddelen worden uit handen genomen.  

Succesvol digitaal onderwijs vraagt meer dan alleen de introducties van tablets of iPads in de klas. Uit de praktijk is gebleken dat een goede vertaling van de onderwijsvisie naar het IT-beleid vaak nogal lastig is. Juist daarom introduceert Switch – met ruim 25 jaar ervaring in het onderwijs – nu Studywise.

Bij dit totaalconcept is aan alles gedacht. Zo krijgt iedere school een eigen webshop, waar leerlingen en ouders (aanbevolen) tablets, iPads en laptops zelf kunnen aanschaffen. Op die manier heeft de school geen omkijken naar de bestelling, levering en financiering. Daarnaast krijgt de school hulp bij onder andere begeleiding van docenten en ontvangen zij een mediapakket met handige hulpmiddelen om het project te introduceren binnen de school.

Om er zeker van te zijn dat alles goed geregeld is, kunnen scholen terugvallen op het dienstenpakket van Switch. Bijvoorbeeld voor de vertaling van de onderwijsvisie naar een IT-beleid, projectmanagement of het aanleggen van een draadloze leeromgeving. Vanaf nu is het mogelijk dat scholen alles rondom digitaal onderwijs op één plek kunnen regelen en tegelijkertijd leerlingen en ouders een aantrekkelijk aanbod doen. Uniek aan Studywise is ook de goedkope software die leerlingen en ouders kunnen aanschaffen voor thuisgebruik. Dit is mogelijk door een samenwerking tussen Studywise en Slim.nl.

Scholen kunnen aan de slag met Windows- en Apple-apparatuur. Switch adviseert u graag over de diverse oplossingen in de markt. Switch is onder andere partner van Acer, Apple, HP, Dell en Microsoft.
Meer weten? Kijk op www.studywise.nl.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners