Appèl neemt aandelen Markies Catering over

E-mailadres Afdrukken

Appèl B.V. heeft de overname van Markies Catering afgerond. Markies Catering is een toonaangevende specialist op het gebied van onderwijscatering en heeft een landelijke dekking met meer dan 200 onderwijsinstellingen.

Markies Catering wordt een dochteronderneming van Appèl en zal onder eigen naam blijven opereren. "We zijn vanzelfsprekend verheugd met de overname. Er zijn veel overeenkomsten tussen de familiebedrijven Markies Catering en Appèl; een sterke eigen cultuur, ondernemend en tegen de stroom in zeer succesvol de afgelopen jaren", aldus Geert van de Ven, eigenaar Appèl.  

De combinatie Appèl en Markies Catering groeit na deze samenvoeging tot een volume van ruim 45 miljoen en wordt daarmee één van Brabants grotere werkgevers met meer dan 1.100 medewerkers. "Middels deze samenvoeging willen wij onze positie in de cateringbranche, specifiek in de onderwijscatering, verder uitbouwen", vertelt Hans van Veen, algemeen directeur Appèl.

In de aansturing van Markies Catering zullen geen directe wijzigingen plaatsvinden. De heer Jelle Hakkert blijft operationeel verantwoordelijk voor Markies Catering. De heer Marc Damen zal als adviseur namens Markies Catering plaatsnemen in de Raad van Commissarissen van Appèl B.V.

v.l.n.r. Geert van de Ven, Marc Damen en Hans van Veen

Markies is marktleider op het gebied van onderwijscatering in het voortgezet onderwijs en is gevestigd in Moergestel. Er zijn circa 450 medewerkers werkzaam. Met flexibele, gastgerichte dienstverlening is Markies dé onderwijsspecialist met als belangrijkste speerpunt het aanbieden van verantwoorde voeding aan studenten.  

Appèl is een facilitair dienstverlener met ongeveer 130 cateringlocaties en het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Appèl biedt in meer dan 130 restaurants elke dag een gevarieerde lunch aan. Duurzaamheid, creativiteit en een flexibele invulling van dienstverlening zijn voor Appèl dagelijkse kost. Geert van de Ven is de oprichter en eigenaar van Appèl. Appèl is aangesloten bij de branchevereniging Veneca.
 

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

november uitgave

Partners