Switch IT Solutions wint award CTOUCH 'Best Sales Benelux'

E-mailadres Afdrukken


Switch IT Solutions heeft de award 'Best Sales Benelux' gewonnen. CTOUCH, het snelst groeiende merk en marktleider in groot formaat touchscreens, heeft deze award uitgereikt aan de partner met de beste kennis, verkoopresultaten en know-how van de displays in de Benelux.

Bob Vos, algemeen directeur van Switch: "Deze award is een mooie erkenning voor onze diensten en oplossingen, met name in het onderwijs. Touchscreens geven een nieuwe dimensie aan het lesgeven. Kinderen leren meer onbewust en spelenderwijs. Ze worden actiever betrokken bij klassikale opdrachten. Bovendien is er veel meer interactie met de docent en andere leerlingen in de klas. Een echte verrijking voor het onderwijs."

Naast het leveren van touchscreens biedt Switch een breed scala aan oplossingen voor het onderwijs. Van advies over IT-beleid en aanpassingen in de IT-omgeving (o.a. Wi-Fi, cloud en storage) tot aan het leveren van laptops en tablets in de klas en het beheer van digitale leermiddelen (Mobile Device Management).

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners