Vloeren

Inrichting - Vloeren

Een entree die indruk maakt, kosten bespaart en veiliger is voor kinderen

Een entree die indruk maakt, kosten bespaart en veiliger is voor kinderen

Kinderen lopen veel vuil en vocht naar binnen. Met als gevolg: hoge schoonmaakkosten, onnodige slijtage van vloeren, een vieze uitstraling en de kans op uitglijden. Een goed entreematsysteem voorkomt deze problemen.

 
Inrichting - Vloeren

Entreemat voorkomt naar binnengelopen vuil en vocht

In het multifunctionele gebouw MFA te Gaanderen wordt veel vuil en vocht naar binnen gelopen. Interieurarchitect ClipL2R heeft daarom de profielmatsystemen van emco voorgeschreven. Het is duurzaam, esthetisch en kosten besparend.

Inrichting - Vloeren

Duurzaam en kwaliteit bij entrees van ARCUS College

Op basis van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit heeft het ARCUS college voor alle entrees, naar het ontwerp van IAA Architecten, de hoogwaardige profielmatsystemen van emco toegepast. Esthetisch en kosten besparend.

Inrichting - Vloeren

Bijzondere uitstraling entreemat en extra functioneel met schraapprofiel

Voor de entree van het KOZ-complex te Rotterdam heeft emco de entreemat DIPLOMAAT 522 RK in de kleur beige geleverd. Harmonieus in samenhang met de andere kleuren en opvallend door het geïntegreerde schraapprofiel.

Inrichting - Vloeren

De emco 3-zonereiniging voorkomt overmatig vuil en vocht

Veel vuil en vocht wordt onbewust naar binnen gelopen, met als gevolg: hoge schoonmaakkosten en slijtage van achterliggende vloeren. Overmatig vuil vergroot verder het risico op uitglijden en andere ongelukken. Bovendien is het belangrijk een goede eerste indruk te bieden, aan het kind en zijn ouders.

Inrichting - Vloeren

Bolidtop® 700 College: speciaal voor onderwijsgebouwen

Een vloer waar elke dag duizend leerlingen op lopen moet slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Bovendien moet de hygiëne gewaarborgd zijn. De Bolidtop® 700 College biedt het allemaal. De vloer is speciaal ontwikkeld voor onderwijs gebouwen. Reden voor het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel om voor haar nieuwe gebouw met Bolidt in zee te gaan.

Inrichting - Vloeren

“LIAG Architecten kiest voor de vloeren van Eputan in het Schravelant Lyceum in Schiedam”

Net als in vele andere scholen in Nederland liggen in het Schravelant Lyceum in Schiedam, bij de realisering van hun nieuwe schoolgebouw, sport- en gietvloeren van Eputan. In augustus werd het nieuwe gebouw opgeleverd. Reinier van de Pol, verkoopleider bij Eputan Kunststoftechniek, vertelt niet zonder trots dat LIAG Architecten met het Schravelant Lyceum het predikaat energiezuinigste school van Nederland heeft verworven en dat zij daaraan een bijdrage hebben mogen leveren.

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave