OMO Scholengroep Helmond gaat voor totaaloplossing van BIS

E-mailadres Afdrukken

“Door de servicegerichte aanpak, de vlekkeloze implementatie en de uitstekende begeleiding bij het enthousiasmeren van onze organisatie voor het gebruik van de digitale schoolborden hebben wij het gevoel dat we met BIS de juiste weg zijn ingeslagen als huisleverancier voor het digitaliseren van onze klaslokalen” - OMO Scholengroep Helmond.

OMO Scholengroep Helmond, een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met een aantal deelscholen, wilde een nieuwe weg inslaan door de inzet van digitale schoolborden. Al in het eerste gesprek tussen de heer Van den Bersselaar, Hoofd Ondersteunende Diensten van OMO Scholengroep Helmond, was er de klik met BIS. Mede door de servicegerichte aanpak, waarbij BIS écht heeft geluisterd naar de wensen van deze school, en het daarop volgende advies heeft OMO Scholengroep Helmond gekozen voor BIS als huisleverancier.

Totaaloplossing

De totaaloplossing van BIS bestaat uit het inrichten van 25 leslokalen, verspreid over meerdere vestigingen, met vijfvlaks digitale schoolborden van Legamaster in combinatie met Hitachi Ultra-Short-Throw projectoren en audio. De geavanceerde projectoren van marktleider Hitachi zijn de meest verkochte projectoren in het onderwijs. Niet voor niets. De ultrakorte projectieafstand voorkomt dat de docent verblind wordt door het licht van de projector en dat de leerlingen last hebben van hinderlijke schaduwen. En dankzij de toepassing van het vijfvlaksbord heeft de docent naast het digitale bord nog eens de beschikking over twee inklapbare reguliere whiteborden voor het maken van aantekeningen.

Trainingen

Naast de realisatie van slimme, interactieve oplossingen heeft BIS meer dan 60 docenten en belanghebbenden getraind om deze oplossingen optimaal te gebruiken. Deze basistraining, verdiepingstraining en inspiratiesessie digibord zijn zeer positief ontvangen en is een bewezen methode om de organisatie enthousiast te krijgen.

Kortom: de leerkrachten van Scholengemeenschap Helmond zijn tevreden gebruikers van het digitale schoolbord, mede door de servicegerichte aanpak van BIS, waarin BIS, buiten het leveren van een kwalitatieve oplossing een grote rol heeft gespeeld in het creëren van draagvlak binnen de organisatie.

Bekijk ook de bedrijfspresentatie van BIS

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Advertentie

Maart uitgave

Partners