Speciaal Onderwijs Klein Borculo zocht en vond een tijdelijk directiekantoor bij Portakabin

E-mailadres Afdrukken

Speciaal Onderwijs Klein Borculo is onderdeel van Sotog: Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland. Circa 150 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met gedrags- en/of psychiatrische problemen krijgen op Klein Borculo les in 10 klassen. “Vorig jaar waren dat 9 klassen, maar voor het nieuwe schooljaar werden wij opeens verrast door een enorme stijging van het aantal aanmeldingen. Er wordt hard gewerkt aan een nieuw schoolgebouw, maar dit is nog niet gereed. Er moest dus een tijdelijke oplossing worden gevonden. Het was geen optie de kinderen in een losstaand gebouw te huisvesten. Daarom heeft nu een klas intrek genomen in mijn kantoor. Dat betekende dat er voor mij geen plaats meer was in het gebouw!” lacht Jos Oude Maatman, directeur van SO Klein Borculo.

Oplossing

“Ik moest dus op zoek naar een representatief, functioneel gebouw dat voor de duur van ongeveer een jaar dienst zou moeten doen als directiekantoor. Via het internet kwam ik direct bij Portakabin terecht. Na het eerste telefoontje werd er snel tot actie overgegaan. Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik gekozen voor een Portakabin Solus gebouw. Portakabin heeft het plaatsen voor haar rekening genomen. Dat was overigens ook millimeterwerk; het Portakabin Solus gebouw staat op slechts een paar centimeters afstand van de gevel van de school!”

Over de functionaliteit van het Portakabin Solus gebouw is Oude Maatman te spreken. “Ik breng ongeveer één derde van mijn werktijd door in het Portakabin gebouw en ik vind het een prettige werkomgeving. Ik heb een fijne werkplek en de ruimte om mensen te ontvangen. Het binnenklimaat is prima te regelen. Ik heb daarvoor een klimaatsysteem laten installeren dat op hete dagen kan koelen, maar op koude dagen ook kan verwarmen. Verder ligt er vloerbedekking, wat de akoestiek weer ten goede komt. Het bevalt mij zonder meer goed – ik kan in dit kantoor de tijd die de nieuwbouw in beslag neemt prima overbruggen. Ook over de contacten met Portakabin en de service kan ik niet anders dan tevreden zijn. Het hele proces is goed en snel verlopen. Op de afgesproken dag stond mijn tijdelijke kantoor op z’n plaats!”, concludeert Oude Maatman.


“Wanneer ik mensen ontvang in het Solus gebouw van Portakabin, krijg ik altijd positieve reacties over de ruimte in het gebouw en de uitstraling van het geheel.”

De heer Jos Oude Maatman, Directeur


Terug naar de bedrijfspresentatie van Portakabin

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners