Een computerlokaal voor Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal, op tijd geleverd voor de start van het schooljaar

E-mailadres Afdrukken

De Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal is een school voor vmbo en en Praktijkonderwijs. De leerlingen wordt ruimte geboden om zich te oriënteren op de maatschappij, zich voor te bereiden op vakmanschap en zich persoonlijk te ontwikkelen. De heer Kuivenhoven, hoofd facilitaire zaken van Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal: “Voor een bepaalde richting bleek de aanwas van leerlingen zo groot, dat er voor het komende schooljaar een extra, tijdelijke lesruimte gecreëerd diende te worden. Vervolgens ging ik op zoek naar informatie over tijdelijke gebouwen op het internet en heb ik bij diverse leveranciers informatie en prijzen opgevraagd. Waaronder ook Portakabin.”

Oplossing

“De reden dat wij uiteindelijk voor Portakabin kozen was onder meer gelegen in de uitstraling en de kwaliteit van de gebouwen en de goede referenties die wij over Portakabin hadden gekregen. Wij hadden een duidelijk beeld waaraan het tijdelijke leslokaal moest voldoen en het Duplex gebouw van Portakabin voldeed daaraan. Met twee Duplex gebouwen die tegen elkaar aan geplaatst één grote, kolomvrije lesruimte van 60 vierkante meter vormen, kunnen er circa 20 leerlingen op een prettige wijze onderwijs volgen”, aldus Kuivenhoven. “Daarbij was Portakabin in staat snel te leveren. Aan het eind van het schooljaar werd het besluit genomen en wij wilden graag dat in de laatste week van de schoolvakantie het gebouw geplaatst zou worden. Voor Portakabin was dit geen probleem.” “Het plaatsen van de gebouwen is inderdaad in de laatste week van de schoolvakantie gebeurd. Twee vrachtwagens kwamen met de gebouwen en twee uur later stonden de units al op hun plek.”

Tevreden

“Portakabin heeft de verdere aansluiting verzorgd, zodat wij alleen nog maar ‘de stekker in het stopcontact’ hoefden te steken. Daar hadden wij geen omkijken naar.”

“Het gebouw bevalt ook prima, als ik de verhalen van de leraren hoor. Het lokaal is ingericht met bestaand meubilair en er is een netwerk aangelegd met een aantal pc’s. Qua geluid en temperatuur voldoet de Duplex aan onze verwachtingen. Concluderend kan ik zeggen dat wij zonder meer tevreden zijn met het Duplex gebouw en de service van Portakabin”, besluit de heer Kuivenhoven.


“Wij zijn zeer tevreden met het Duplex gebouw en waarderen de snelle service van Portakabin.”

De heer A. Kuivenhoven, hoofd facilitaire zaken


Terug naar de bedrijfspresentatie van Portakabin

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners