Glas- en gevelonderhoud

Huisvesting - Glas- en gevelonderhoud

Service Glasherstel: een unieke combinatie van klantvriendelijkheid en glaszet techniek

Service Glasherstel: een unieke combinatie van klantvriendelijkheid en glaszet techniek

Service Glasherstel. Dé landelijke organisatie - met een regionaal karakter - voor ruitschade. Met negentien bedrijven wordt op verschillende manieren samengewerkt om de klant vierentwintig uur per dag van dienst te zijn. Kwaliteit staat voorop en de lat ligt hoog.

 
Huisvesting - Glas- en gevelonderhoud

Carlo Remie, Glastotaal Beheer: "Met ons concept is een glasverzekering voor scholen overbodig"

Glasschade is altijd een vervelende gebeurtenis en het werken en/of lesgeven in een ruimte met glasschade is vrijwel onmogelijk. We worden bij glasbreuk namelijk direct blootgesteld aan datgene waartegen we ons met het mooie product glas juist willen beschermen (weersinvloeden en geluid). Het is dan ook zaak dat de schade zo snel mogelijk, kwalitatief en voordelig hersteld wordt! De dienstverlening van Glastotaal Beheer gaat volgens directeur Carlo Remie, verder dan simpelweg het vervangen van de kapotte ruit. "Scholen onder andere in Amsterdam, Tilburg, Breda, Asten, Velsen, Heemskerk hebben onze excellente dienstverlening al als zeer positief ervaren."

Huisvesting - Glas- en gevelonderhoud

Ton Janssens, Varendonck-College: "Service Glasherstel heeft een topprestatie geleverd"

Het Varendonck-College in Asten is op donderdag 14 februari het slachtoffer geworden van vandalisme. In totaal werden 42 ruiten vernield en de vloeren van twee gymzalen blank gezet. Toch is de school maar één dag gesloten geweest. Want door de inzet van de schade-expert, het schoonmaakbedrijf en Service Glasherstel werden alle kapotte ruiten nog dezelfde dag vervangen. Ton Janssens, hoofd ondersteunende diensten van het Varendonck-College is vol lof over de afhandeling. “Vrijdags konden we alweer lesgeven. En zondag, tijdens de open dag, was er niets meer van te merken. De vloeren waren droog, de glasscherven in de tuin opgeruimd en alle nieuwe ramen gewassen. Het is allemaal supersnel gegaan.”

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave