Netwerken via Bouwstenen

E-mailadres Afdrukken

Sinds kort is Schoolfacilities integraal onderdeel van Bouwstenen voor Sociaal, platform voor kennisuitwisseling en -ontwikkeling rond (onderwijs) huisvesting. Binnen Bouwstenen draaien meerdere netwerken die wellicht ook voor u relevant zijn.

Onderwijshuisvesting

Dit netwerk bestaat sinds 2015 en is exclusief voor besturen en huisvestingsmedewerkers in het onderwijs. Zij hebben vaak te maken met (verouderd) vastgoed, vernieuwing in het onderwijs, leerlingendaling, een grote verduurzamingsopgave, problemen met de bekostiging en ingewikkelde regels en constructies. Het doel van dit netwerk is uitwisseling, steun en samen vooruit komen (op safari) met gelijkgestemden; op zoek naar oplossingen, meer vanuit de bedoeling en gericht op gebouwen voor een duurzame samenleving. 

Informatiemanagement

Het informatievraagstuk is zeer actueel en staat hoog op de Agenda van de publieke vastgoedsector. Partijen willen graag 'in control' zijn. Doel van dit netwerk is het informatiemanagement van maatschappelijke eigenaren naar een hoger plan te brengen, passend bij de ontwikkelfase van de organisatie. 

Young Professionals

Dit netwerk is gloednieuw en exclusief voor young professionals tot en met 35 jaar en werkzaam in de wereld van het maatschappelijk vastgoed. Young Professionals zijn een belangrijk vernieuwend onderdeel van veel organisaties (gemeenten, scholen, corporaties en andere bedrijven) en altijd op zoek naar de mogelijkheden om de maatschappij vooruit te helpen. Natuurlijk doen we dat binnen onze eigen organisatie, maar het is ook fijn om daarbuiten ideeën uit te wisselen. Doel is nog wijzer te worden en plannen te smeden die ons in het werk vooruit helpen. Op deze manier werken we samen aan een slimme samenleving en onze eigen toekomst. Doe je mee? 

Andere netwerken

Er zijn nog meer netwerken die relevant zijn voor het Onderwijs, zoals het netwerk Onderhoud en het netwerk Samen onder één dak. Een overzicht van alle netwerken is te vinden op deze pagina.

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

laatste uitgave