Diederik Samsom spreker tijdens Jaarbijeenkomst

E-mailadres Afdrukken

Diederik Samsom, voorzitter van de sectortafel Gebouwde Omgeving, praat ons bij over het Klimaatakkoord tijdens de Jaarbijeenkomst van Bouwstenen voor Sociaal op 4 december. Ook is hij benieuwd wat scholen aan de klimaatdoelstelling kunnen bijdragen.

Diederik SamsomDe sectortafel voor de Gebouwde Omgeving is één van de klimaattafels waarop wordt onderhandeld over het Klimaatakkoord.

Complex vraagstuk

De verduurzaming van scholen en ander maatschappelijk vastgoed is een belangrijk onderwerp aan de sectortafel voor de Gebouwde Omgeving, onder meer vanwege de complexe regels en financiering van de onderwijshuisvesting, de voorbeeldrol van betrokkenen en hun mogelijke rol bij de wijkaanpak.

Duurzaam en slim

Diederik Samsom als voorzitter sectortafel Gebouwde Omgeving

De Jaarbijeenkomst heeft een mooi programma rond het thema Duurzaam en Slim. Er zijn sessies over scholen van de toekomst, verduurzamen met een smalle beurs, de informatieplicht die in 2019 ook voor scholen geldt, de financiering van de onderwijshuisvesting en andere relevante onderwerpen.

Samenwerking

U ontmoet die dag veel andere mensen die voor dezelfde opgave staan. Diverse sprekers leveren een bijdrage of komen luisteren, waaronder mensen uit de praktijk, brancheverenigingen, ministeries en bedrijven. We hopen op goede gesprekken en een mooie samenwerking in 2019.

Komt u ook?

Zie hier het volledige programma van de Jaarbijeenkomst en de mogelijkheid u aan te melden. 

Meer informatie

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners