Voorgestelde maatregelen

E-mailadres Afdrukken

Tot 3 november 2018 kunt u reageren op de nieuwe lijsten met voorgestelde erkende maatregelen in het kader van de Wet milieubeheer voor energiebesparing bij scholen.

Internetconsultatie energiebesparende maatregelenDe internetconsultatie voor deze nieuwe lijsten is begin oktober 2018 van start gegaan. Het gaat om de voorgestelde wijziging van bijlage 10 bij de Activiteitenregeling. Daarin staan de erkende maatregelen voor energiebesparing, waarmee invulling kan worden gegeven aan de energiebesparingsverplichting in artikel 2.15, eerste lid, van het Activiteitenbesluit milieubeheer.

Ook nieuwe maatregelen

Het wijzigingsvoorstel beslaat een kleine 500 pagina's en gaat over de te treffen energiemaatregelen in diverse sectoren. Naast bekende maatregelen staan er ook nieuwe maatregelen in.

Zie voor onderwijs vanaf pagina 100.

Reageren?

U kunt direct reageren op de maatregelen via Overheid.nl, maar wij horen ook graag uw reactie (copy paste) onderaan dit bericht. Niet vergeten te saven. 

De informatieplicht staat ook op de agenda van de Jaarbijeenkomst van Bouwstenen voor Sociaal. Leuk om u daar te ontmoeten.

Meer informatie

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners