Hoe ziet de School van de Toekomst eruit?

E-mailadres Afdrukken

De gemeente Rotterdam nodigt je uit mee te denken over de School van de Toekomst. Doe mee en maak kans op een inspiratietour door Nederland.

Hoe werkt het?
Geef via onderstaande link jouw visie op de School van de Toekomst. Hoe leren kinderen tot 17 jaar in 2030; kinderen die in het huidige stelsel in het primair, voortgezet of speciaal onderwijs zitten? We zijn erg benieuwd hoe jij kijkt naar:

  • de ontwikkelingen in de maatschappij
  • de relatie tussen leerling en leerkracht
  • de organisatie van een school
  • de plek waar de kinderen leren


What’s in it for me?
Negen inzenders worden beloond met een tour met schoolbesturen en medewerkers van de gemeente Rotterdam. We reizen langs inspirerende plekken in Nederland en gaan in gesprek met leerlingen, leerkrachten, bestuurders en omdenkers. We verrijken elkaar met nieuwe inzichten en praktisch houvast. De verzamelde ideeën en visies worden vertaald naar reisverhalen en vormen input voor de ontwikkeling van de School van de Toekomst in Rotterdam.

De tour vindt plaats op vrijdag 2, 9 en/of 16 november. Het vakblad Schoolfacilities gaat mee op tour en publiceert hierover.

Hoe kan ik deelnemen?
Tot 23 augustus kun je jouw visie op de School van de Toekomst indienen. Schoolbesturen, gemeenten en inspirators uit de leeromgeving kunnen meedoen. Een jury, bestaande uit drie Rotterdamse schoolbestuurders en twee medewerkers van de gemeente, beoordelen de inzendingen en kiezen de prijswinnaars. Uiterlijk medio september hoor je of je mee mag op tour en word je uitgenodigd voor een bijeenkomst op 28 september waar we kennis met elkaar kunnen maken.   

Link naar deelnameformulier

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners