help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Webinar Verduurzamen in 7 stappen - stap 1
Van Woensdag, 07 April 2021 -  10:00
Tot Donderdag, 08 April 2021 - 11:00

Verduurzamen in 7 stappen

Dit actualiteitencollege is de eerste uit een serie van 7 over de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed (elke maand een stap). De colleges zijn gratis voor en door partners van Bouwstenen, maar ook toegankelijk voor andere geinteresseerden.

Stap 1: de opgave

Tijdens dit webinar wordt je snel bijgepraat over de opgave waar we voor staan, niet alleen op het gebied van energie, maar ook op het gebied van klimaat, circulariteit en biodiversiteit. Hierover zijn landelijke afspraken gemaakt en wetten in de maak. Selina Roskam van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) licht ze kort toe.

Opgave voor eigen portefeuille

Vraag is dan: Hoe vertaal je al die landelijke ambities en regels naar de opgave voor je eigen portefeuille? Een vertaling die past bij je eigen omgeving en organisatie (doelen) en je eigen mogelijkheden? Hoe krijg je dat in beeld en welke keuzes maak je dan? Waar ga je op sturen? Wat zijn je Kritische Prestatie Indicatoren (KPIs)?

Om die vragen te beantwoorden duiken we in de praktijk van een gemeente en een school. Zij vertellen over hun aanpak en hun tips en tricks. Ook gaan we in op vragen van deelnemers en bespreken we wat we nodig hebben om de opgave beter in beeld te krijgen.

Datum & tijd

  • woensdag 7 april 2021
  • 10.00 - 11.00 uur

Meer informatie & aanmelden

Kijk hier voor meer informatie over de hele serie en aanmelden

Locatie : online via Teams
Contact : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Terug

Trefwoorden

maart uitgave