help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Facilitair beheer & coördinatie voor (hoofd)conciërges
Van Vrijdag, 03 April 2020 -  09:00
Tot Zondag, 05 April 2020 - 17:00

Tijdens de training worden de volgende onderdelen behandeld:

- De (klantgerichte) organisatie van het facilitair beheer
- Facilitair gebouwenbeheer
- De ondersteunende diensten
- Arbo en veiligheid binnen schoolgebouwen

Algemeen

Als (hoofd)concierge in het onderwijs bent u dagelijks actief op het terrein van facilitair beheer en ondersteuning. U regelt een verhuizing, houdt toezicht op de schoonmaak, begeleidt externe leveranciers of u bent betrokken bij de maatregelen rondom schoolveiligheid en beveiliging.

Het vakgebied facilitair beheer richt zich niet alleen op het uitvoeren en coordineren van bovenstaande taken, maar ook op de samenhang en de afstemming van deze op het onderwijsproces en de wensen van schoolleiding en docenten. Kennis van het vakgebied is dan ook bij elke facilitaire leidinggevende en medewerker gewenst. Immers, alleen met goed facilitair beheer is goed onderwijs mogelijk.

Tijdens deze 3-daagse no-nonsense cursus krijgt u een goed beeld van het vakgebied facilitair beheer. U leert diverse werkzaamheden op het terrein van gebouwenbeheer en ondersteunende diensten integraal te plannen, te coordineren en te controleren. Zaken als planmatig onderhoud, controleren van de uitvoering van de schoonmaak, het toezicht houden op onderhouds- en verbouwingsprojecten en het bespreken van klachten komen daarbij aan bod. Aanvullend leert u hoe u de kwaliteit van uw facilitaire ondersteuning en dienstverlening kunt afstemmen op de verwachtingen en wensen van de schoolleiding en docenten.

Meld je hier aan

Locatie : NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 3533 KH Utrecht
Contact : FiAC
De kosten per persoon bedragen € 1.295,-, vrijgesteld van BTW.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners