help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Adviesvaardigheden voor staffunctionarissen in het onderwijs
Woensdag, 11 Maart 2020, 09:00 - 17:00

Nieuwe tweedaagse training voor staffuntionarissen in het onderwijs, die effectiever willen zijn in hun adviserende rol.


- Leer beter onderbouwen, argumenteren en belangen samenbrengen.

- Doorbreek weerstanden (als OOP-er onder OP-managers).

- Ontdek en ontwikkel uw eigen adviesstijl.

- Groei uit tot een autoriteit op uw kennisgebied!

Algemeen

De taak die u binnen school vervult, neemt u zeer serieus. U voelt zich betrokken en hebt kennis van zaken opgebouwd. Toch nemen anderen uw voorstellen moeilijk aan of over. Uw inbreng gaat verloren in de waan van de dag, belandt op de lange baan of verzandt in een interne belangentegenstelling. Graag zou u willen dat uw expertise meer erkend wordt en uw voorstellen meer effect sorteren. De nieuwe tweedaagse training Adviesvaardigheden helpt medewerkers met een staftaak of een staffunctie effectiever te functioneren. Leer beter te argumenteren, belangen samen te brengen en weerstanden te doorbreken. Ontdek uw eigen adviesstijl zodat u binnen school een autoriteit wordt op uw kennisgebied.

De training Adviesvaardigheden is bedoeld voor alle (staf)medewerkers van onderwijsinstellingen die verantwoordelijk zijn voor een specifieke taak of een kennisgebied en de behoefte voelen zich duidelijker te profileren. Doel is eigen plannen en voorstellen met meer succes binnen de schoolorganisatie geaccepteerd te krijgen, waardoor ongewenste situaties worden weggewerkt en onnodige risico's (wat betreft veiligheid, financieel anderszins) worden voorkomen.

U leert beter samen werken met collega's en leidinggevenden en overtuigender (vanuit het schoolbeleid) te argumenteren, zodat u meer interesse verwerft voor uw inbreng en weerstanden bij collega's en leidinggevenden afnemen.

In de training zijn praktische oefeningen opgenomen en er is ook ruimte voor eigen casustiek. Ook vindt er zelfreflectie plaats op uw huidige en gewenste functioneren. U krijgt de gelegenheid vanuit diverse gepresenteerde adviesstijlen een eigen stijl van presenteren, communiceren en argumenteren te ontwikkelen.

Meld je hier aan

Locatie : NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 3533 KH Utrecht
Contact : FiAC
De kosten per persoon bedragen € 1.025,-, vrijgesteld van BTW.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

maart uitgave

Partners