help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Personeelsmedewerk(st)er in het VO
Van Vrijdag, 17 Januari 2020 -  09:00
Tot Zondag, 19 Januari 2020 - 17:00

Een personeelsmedewerk(st)er in het voortgezet onderwijs besteedt doorgaans veel tijd aan het doorlopen en afwikkelen van administratieve procedures. Vanwege de uitgebreide en gecompliceerde wet- en regelgeving kan verkeerd of onhandig handelen tot hoge kosten leiden voor de school. Kennis van zaken ten aanzien van dienstverband en arbeidsovereenkomst, ziekte en arbeidsongeschiktheid en het beindigen van een dienstverband is onontbeerlijk.

De personeelsmedewerker speelt ook een rol in het personeelsbeheer. De basis daarvan is administratief, maar de impact is veeleer strategisch. Steeds vaker heeft de schoolleiding behoefte aan inzicht in zaken als leeftijdsopbouw, de aanwezige bevoegdheden en competenties. Met informatie uit de personeelsadministratie kan worden voorkomen dat een school wordt overvallen door een teveel aan pensioneringen of een tekort aan bevoegde mensen voor een bepaald vak.

De driedaagse cursus Personeelsmedewerk(st)er in het Voortgezet Onderwijs is een no-nonsense cursus die goed inzicht biedt in alle taken in het personeelsbeheer. Er wordt een degelijke basis aangeboden over wet- en regelgeving en de CAO VO.

Tijdens de cursus is er uitgebreide aandacht voor:
Personeelsbeheer, regelingen en dossiervorming
Arbeidsrecht en CAO VO: inhoud en toepassing
Sociale Zekerheid; samenspel met oa. UWV
Aanstelling, Ontslag, Salarisinpassing en de loonstrook

Uw praktisch handelen krijgt een stevige basis door kennisoverdracht en bespreking van actuele casuistiek uit het VO. U ontwikkelt zich tot een vraagbaak voor de schoolleiding en uw collega's.

Meld u hier aan

Locatie : NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 3533 KH Utrecht
Contact : FiAC
De kosten per persoon bedragen € 1.395,-, vrijgesteld van BTW.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners