help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Bouwstenen-Jaarbijeenkomst 2019
Donderdag, 28 November 2019, 09:00 - 17:00

Weet u het nog? De boodschap van Diederik Samsom, voorzitter van de sectortafel Gebouwde Omgeving, tijdens de Jaarbijeenkomst 2018 was duidelijk: iedereen moest aan de bak!

Duurzamer

We hebben de daad bij het woord gevoegd; ieder in zijn eigen omgeving en met elkaar door een integrale bijdrage te leveren aan de 12 sectorale routekaarten voor de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed. Het vervolg daarop, maar ook de uitwerking van de andere punten op de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2019 zullen aan bod komen tijdens onze Jaarbijeenkomst 2019.

Passender

Zo bespreken we graag met u de resultaten van onze gezamenlijke zoektocht naar meer passende voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, zorg en welzijn. Met vastgoed dat aansluit bij de maatschappelijke behoeften en beleidsdoelen van deze tijd.

Professioneler

En we laten u zien wat we samen wijzer zijn geworden en kunnen bereiken door krachtenbundeling in netwerkverband, benchlearning op basis van vergelijkend onderzoek en het gezamenlijk oppakken van actualiteiten waar we allemaal nog wat in kunnen leren en ontdekken.

Slimmer

Wat wat we ook doen, we willen het vooral slim doen; met slimme gebouwen, slimme werkprocessen en slimme (sturings)informatie en monitoring. We brengen ook een nieuwe publicatie van In Control; een jubileum-editie.

Programma

Na de zomer komen we met meer informatie over het programma, maar zoals altijd wordt het een dag waar bestuurders, managers en professionals rond onderwijs, sport, cultuur, zorg, welzijn en vastgoed elkaar ontmoeten, kennis en ervaring uitwisselen en de Agenda voor 2020 vaststellen. Een dag vol informatie, inspiratie en interessante gasten. U kunt u nu al aanmelden.

Locatie : Gooiland, Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum (route & parkeren)
Contact : www.bouwstenen.nl/jaarbijeenkomst

Terug

Trefwoorden

november uitgave

Partners