help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Basisvaardigheden Schoolhulpverlener (SHV)
Woensdag, 27 November 2019, 09:00 - 17:00

Iedereen in het onderwijs is bekend met het begrip bedrijfshulpverlening, BHV. Een algemene term voor een algemene opleiding. Als school in bedrijf dekt u veiligheidsrisico’s af door een BHV organisatie in te richten en medewerkers als BHV-er te trainen. Een en ander conform de Arbowet. De veiligheidsrisico’s en calamiteiten bij scholen zijn in alle opzichten anders dan bij productiebedrijven, kantoren en winkels. 

Het NISHV binnen de kaders van de Arbowetgeving een uniek scholingsprogramma ontwikkeld voor Schoolhulpverlening in noodsituaties (SHV) dat de juiste aansluiting vindt op de speciale positie die het onderwijs en de zorg voor de leerling innemen. Binnen het opleidingsprogramma wordt op een integrale wijze rekening gehouden met een grote diversiteit aan calamiteiten en noodsituaties waarmee docenten, oop-ers en leerlingen dagelijks binnen een school kunnen worden geconfronteerd.

Speciaal voor medewerkers in het onderwijs is de 1-daagse training 'Basisvaardigheden Schoolhulpverlener' ontwikkeld. Binnen de training zijn alle modules afgestemd op het werken met leerlingen en medewerkers in een schoolgebouw. Aanvullend worden schoolhulpverleners getraind in preventief en repressief handelen bij een grote verscheidenheid aan schoolveiligheidsrisico’s en calamiteiten.

Meld u hier aan.

Locatie : NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 3533 KH Utrecht
Contact : FiAC
De kosten per persoon bedragen € 195,-, vrijgesteld van BTW.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners