help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Personeelsmedewerker in het PO
Vrijdag, 01 November 2019

Van een personeelsmedewerk(st)er in het primair onderwijs wordt verwacht dat hij/zij in elk geval in staat is de personeelsformulieren goed in te vullen en ook om verschillende administratieve procedures goed te kunnen doorlopen. Het personeelsbeheer in het primair onderwijs kenmerkt zich echter door een uitgebreide en gecompliceerde wet- en regelgeving en een groot aantal organisaties waarmee scholen te maken krijgen. Het is daarom lastig om een goed inzicht te krijgen in de verschillende procedures en de inhoud van wet- en regelgeving (inclusief cao bepalingen).

De driedaagse cursus Personeelsmedewerk(st)er in het Primair Onderwijs gaat in op verschillende instanties, regelingen en formulieren waarmee de medewerker in de dagelijkse praktijk te maken krijgt. Veel aandacht is er voor de salarisadministratie, de CAO PO en arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals dienstverband en arbeidsovereenkomst, ziekte en arbeidsongeschiktheid en het beeindigen van een dienstverband. Middels deze no-nonsense cursus krijgt u goed inzicht in het personeelsbeheer in het PO en versterkt u uw positie als personele vraagbaak en rol als adviseur voor schoolleiding en docenten.

Onderwerpen

  • CAO PO: inhoud en toepassing

  • Personeelsregelingen en dossiers

  • Sociale Zekerheid en Arbeidsrecht

  • Salarisinpassing en de loonstrook

Doelgroep
De cursus is bestemd voor functionarissen die binnen scholen in het PO werkzaam zijn als personeelsmedewerk(st)er of administrateur en die meer willen weten over de uitvoering van administratieve processen, personele regelingen en wet- en regelgeving.

Praktische info

De cursus vindt plaats op 1 november, 13 december 2019 en 31 januari 2020.
De kosten per persoon bedragen 1.395 euro, vrijgesteld van BTW.

Locatie : IBIS Hotel Utrecht, Bizetlaan 1, 3533 KC Utrecht
Contact : www.fiac.nl

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners