help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
HACCP Voedselveiligheid/ Assortimentsamenstelling
Woensdag, 12 Juni 2019

Van aulas of overblijfruimten met alleen een warme drankenautomaat en de verkoop van koeken zijn kantines de laatste jaren uitgegroeid tot moderne counters met een uitgebreid assortiment en een klantgerichte service. Als gevolg hiervan worden er ook hogere eisen gesteld aan de kennis en vaardigheden van de medewerk(st)ers werkzaam binnen de kantine. Zeker op het terrein van assortiment en veilig - en hygienisch werken.

FIAC heeft voor kantinemedewerk(st)ers en -beheerders een studiedag ontwikkeld met als doelstelling het vergroten van de beroepskennis over het veilig en verantwoord werken in de schoolkantine. Veel aandacht is er daarbij voor het leren werken volgens de hygienecode (HACCP) en het aanbieden van een gezond en verantwoord assortiment.

Wat komt er aan de orde?

  • Warenwet en hygiene van levensmiddelen
    Werken volgens HACCP-procedures
    Invoering eigen HACCP-systeem
    Assortimentsamenstelling

Praktische info

De cursus vindt plaats op 12 juni 2019. De kosten per persoon bedragen 575,- euro (vrij van BTW).

Locatie : NDC Den Hommel
Contact : Henk Visschedijk, 0252-340413
Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar www.fiac.nl.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Juni uitgave

Partners