help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Facilitair beheer & coördinatie voor (hoofd)conciërges
Van Vrijdag, 15 Maart 2019
Tot Vrijdag, 12 April 2019

Als (hoofd)concierge in het onderwijs bent u dagelijks actief op het terrein van facilitair beheer en ondersteuning. U regelt een verhuizing, houdt toezicht op de schoonmaak, begeleidt externe leveranciers of u bent betrokken bij de maatregelen rondom schoolveiligheid en beveiliging.

Het vakgebied facilitair beheer richt zich niet alleen op het uitvoeren en coordineren van bovenstaande taken, maar ook op de samenhang en de afstemming van deze op het onderwijsproces en de wensen van schoolleiding en docenten. Kennis van het vakgebied is dan ook bij elke facilitaire leidinggevende en medewerker gewenst. Immers, alleen met goed facilitair beheer is goed onderwijs mogelijk.

Tijdens deze 3-daagse no-nonsense cursus krijgt u een goed beeld van het vakgebied facilitair beheer. U leert diverse werkzaamheden op het terrein van gebouwenbeheer en ondersteunende diensten integraal te plannen, te coordineren en te controleren. Zaken als planmatig onderhoud, controleren van de uitvoering van de schoonmaak, het toezicht houden op onderhouds- en verbouwingsprojecten en het bespreken van klachten komen daarbij aan bod. Aanvullend leert u hoe u de kwaliteit van uw facilitaire ondersteuning en dienstverlening kunt afstemmen op de verwachtingen en wensen van de schoolleiding en docenten.

Wat komt er aan de orde?

  • De (klantgerichte) organisatie van het facilitair beheer
    Facilitair gebouwenbeheer
    De ondersteunende diensten
    Arbo en veiligheid binnen schoolgebouwen

Praktische info

 

De cursus vindt plaats op 15 maart, 29 maart en  12 april 2019. De kosten per persoon bedragen 1.275,- euro (vrij van BTW).

Locatie : NDC Den Hommel
Contact : Henk Visschedijk, 0252-340413
Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar www.fiac.nl.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Juni uitgave

Partners