help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Seminar Duurzame Scholen
Dinsdag, 06 November 2018, 09:00 - 13:30

10.000 onderwijsgebouwen vormen een belangrijke vastgoedgroep om onder handen te nemen. Tot op de dag van vandaag worden het binnenklimaat en de energielekken in de meeste scholen bekritiseerd door media en onderzoeksbureaus. 80% van het vastgoed is toe aan een complete make-over en renovatie, mede omdat ze een veel te hoog CO2-gehalte hebben.

Duurzaamheidsstrategie

Schoolbesturen en bouwers staan voor de opgave om scholen weer toekomstbestendig en fris te maken. Een uitdaging voor schoolbesturen is om de kerntaken te combineren met een duurzaamheidsstrategie. Het is aan de bouw- en vastgoedsector om de besturen te adviseren, te ontzorgen en samenwerkingen voor de lange termijn te realiseren, bijvoorbeeld in de vorm van energieprestatiecontracten.

Aanmelden seminar

Ben jij werkzaam in de onderwijssector, bij een gemeente of werk je als adviseur of architect? En wil jij concrete handvatten en praktijkcases horen? Schrijf je dan in voor het seminar Duurzame Scholen op 6 november in Nijmegen.

Wilt u zich inschrijven of heeft u behoefte aan meer informatie? Op de website van Duurzaam Gebouwd vindt u nadere info.

Locatie : NSG Groenewoud, Van Cranenborchstraat 7 te Nijmegen
Contact : Nicol Levers-Brundel: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-81093328
Toegangsprijs is €47,50. Voor partners en leden van Duurzaam Gebouwd is de toegang gratis.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

September uitgave

Partners