help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
De praktijk van verduurzamen
Donderdag, 04 Oktober 2018, 09:30 - 13:00

Huisvestingsmedewerkers werkzaam in het primair en voortgezet onderwijs komen donderdag 4 oktober bijeen rondom het thema 'de praktijk van het verduurzamen'.

Op 4 oktober delen de huisvestingsmedewerkers hun ervaringen over wat wel en niet werkt op het gebied van het verduurzamen van schoolgebouwen. We willen die ervaringen samenvoegen in een praktische aanpak, waarmee iedereen snel stappen kan maken om de verduurzamingsopgave te realiseren; zowel voor beginnende scholen als scholen die al wat langer bezig zijn.

Wat bespreken we?

Aan de orde komen de do's en don'ts rond de erkende maatregelen in het kader van de Wet milieubeheer en het verduurzamingsplan. Ook maken we een start met de estafette voor verduurzaming, waarin scholen hun ervaringen doorgeven aan collega's zodat zij ook stappen vooruit kunnen maken.

Bent u erbij?

Facilitaire en huisvestingsmedewerkers uit het primair en voortgezet onderwijs zijn van harte welkom op 4 oktober. De locatie van de bijeenkomst wordt binnenkort bekend gemaakt. Het zal in ieder geval een locatie in het midden van het land zijn.

Medewerkers van scholen uit het primair onderwijs nemen gratis deel aan de bijeenkomst dankzij de vergoeding vanuit de PO raad. Werk je in het voortgezet onderwijs? Je kunt dan meedoen met dit netwerk als jouw werkgever partner van Bouwstenen voor Sociaal is of wordt. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van het partnerschap.

Wil je komen kennismaken? Dat kan, de kosten daarvoor zijn 150 euro (ex. btw)

Je kunt jezelf hier aanmelden.

Ter inspiratie

Locatie : Nog niet bekend
Contact : Inge Bommezijn, 033-2584337
De bijeenkomst duurt van 9:30 u. tot 13:00 u.

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Maart uitgave

Partners