help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Studiedag 'Belangen en besluitvorming bij bouwprocessen'
Donderdag, 15 Maart 2018, 09:00 - 16:30

alt

 

Huisvestingsprojecten vragen niet alleen om 'technische sturing'. Daar waar een nieuwe werk-, leer- of zorgomgeving ontstaat, komen verschillende belangen en belanghebbenden bij elkaar.

De aanloop naar het project, naar het moment waarop de projectkaders duidelijk zijn, is minstens zo complex als het realiseren van het project zelf. Procesmanagers maken het verschil door het krachtenveld, het spel van macht en invloed, te doorgronden. Ze creëren ruimte voor oplossingsrichtingen en geven richting aan besluitvorming. Met goed draagvlak en een doelgerichte aanpak als basis boeken ze niet alleen voorafgaand maar ook tijdens het project resultaat.

In deze studiedag geven wij u inzicht in de beleids- en besluitvormings-processen van de politiek-bestuurlijke omgeving, die doorgaans de context van uw project bepaalt. Wij bieden u een introductie in de mogelijkheden om met behulp van onderhandelings- en mediationtechnieken ‘het spel der belangen’ te spelen. Na deze dag zult u meer oog hebben voor de krachten die van invloed zijn op de voorbereiding en voortgang van uw project.

Aanmelden en meer informatie: https://www.hevo.nl/studiedagbouwprocessen2018
 

Terug

Trefwoorden

Advertentie

Advertentie

December uitgave

Partners