Skip naar content
Skip naar hoofd navigatie
Skip naar 1e kolom
Skip naar 2e kolom
Schoolfacilities, vakblad voor schoolgebouwen en onderwijsondersteuning
Zoeken
Move
Close
Tekstgrootte
Home
Bedrijfsvoering
Aanbesteden
Administratie
Bevolkingskrimp
Facilitair Bedrijf
Inkoop
Management
Opleidingen
Shared Services
Leveranciers
Catering
Afrekensystemen
Assortiment
Automaten
Cateraars
HACCP
Leveranciers
Huisvesting
Binnenklimaat
Advies & onderzoek
Luchtkwaliteit
Temperatuur
Verlichting
Zonwering
Bekostiging
Bouwprojecten
Advies
Bouwmanagement
Bouwproces
Verhuizen
Demografische kengetallen
Doordecentralisatie
Energiebeheer
Gebouwbeheer
Glas/gevelonderhoud
Beheer/onderhoud
Huisvestingsconcepten
Tijdelijke gebouwen
wijkfunctie
Leveranciers
ICT
21 century skills
Cloud computing
Databeveiliging
Digitale Schoolborden
Documentbeheer
Hardware
Leerlinginformatiesystemen
Narrowcasting
Presentatiemiddelen
Printen/kopiëren
Procesondersteuning
Telefonie
Leveranciers
Inrichting
Inrichtingsconcepten
Lockers
Meubilair
Praktijklokalen
Sanitair
Sport- en fitnessruimtes
Vloeren
Leveranciers
Schoolomgeving
Bereikbaarheid
Buitenmeubilair
Fietsparkeren
Groenvoorziening
Leveranciers
Schoonmaak
Afvalbeheer
Plaagdierbestrijding
Schoonmaakadvies
Schoonmaakbedrijven
Leveranciers
Veiligheid
Betaalsystemen
Brandpreventie
Chipkaarten
Leerlingregistratie
Legionella
Toegangscontrole
Veiligheidsbeleid
Leveranciers
Leveranciers
Bedrijfsvoering
Catering
Huisvesting
ICT
Inrichting
Schoolomgeving
Schoonmaak
Veiligheid
Nieuwsbrief
gezond eten
1.
Partnership is de kracht
... de aanpak van Markies Catering. Pjer Wijsman, Business Manager bij de ISH: “Markies Catering heeft een frisse kijk en goede ideeën over hoe we leerlingen kunnen betrekken bij
gezond eten
. Ook ...
2.
Wim Hartkamp, gezonde school coördinator ROC Aventus: “De samenwerking met Cormet Campuscatering bevordert gezondheid studenten!”
... en proberen hun belastbaarheid te vergroten. Daarnaast is de link met de gezonde schoolkantine van belang, want voldoende bewegen en
gezond eten
leveren een bijdrage aan een gezonde leefstijl.” ...
3.
Henk Langerak en Pieter Plug, Christelijke Hogeschool Ede: “Zo-Vital, geeft onze kernwaarden door aan onze studenten”
... een gezond assortiment natuurlijk een voorwaarde. Een veel grotere uitdaging is echter de gedragsverandering bij de studenten. Pas wanneer onze gasten
gezond eten
associëren met fijn, prettig, lekker ...
4.
Dhr. Van Vulpen, Hoornbeeck College: “Het pionieren, de flexibiliteit en de korte communicatielijnen spreken ons aan bij Zo-Vital.”
... Gezond betekent ook gevarieerd
Gezond eten
zit echter niet alleen in het aanbieden van bijvoorbeeld rauwkost, maar zit ook in variatie en afwisseling. “Hoewel de kern van ons assortiment ...
5.
Jan Rijpstra, KVLO: "Ook bij de inrichting en bouw van accommodaties willen we een rol spelen"
... overeind staan. Maar Rijpstra wil dat de vereniging zich breder gaat opstellen en zich bijvoorbeeld ook gaat bezighouden met onderwerpen als eerste hulp en
gezond eten
. “Ik ben van mening dat een ...
6.
Ronald Oosterman: "Samenwerking en draagvlak essentieel voor gezonde schoolkantine"
... die hier na twee jaar van school gaan zeggen ‘
gezond eten
is hartstikke belangrijk en ik voel me goed’. Dus als het effect in de kinderen zichtbaar is.” Het Junior College is onderdeel ...
7.
Onderwijscateraars: "Gezonde voeding is verworden tot een containerbegrip"
... om nieuwe gezondere producten te maken. Want de industrie kijkt alleen maar naar volumes. Een conclusie die eens temeer bewijst dat het probleem van
gezond eten
niet alleen op het bordje van het onderwijs ...
8.
Marc Damen, Markies Catering: "Verantwoord eten is niet langer iets voor gezondheidsfreaks"
...
gezond eten
en thema's die aansluiten bij jongeren. Volgens directeur Marc Damen van Markies Catering werkt een positieve benadering beter dan een belerende. "Als je normaal uit de Schijf van ...
9.
Franc van Veen, Inepro: "Met het EZ5-concept wordt de keuze voor gezond eten beïnvloed"
Inepro Cashless Solutions heeft een chipcard ontwikkeld waarmee de leerling alleen in de schoolkantine kan betalen. Volgens Franc van Veen van Inepro een doeltreffende manier om de keuze voor gezonde ...
10.
Inepro
... "De professionele begeleiding van Inepro is een compliment waard" Franc van Veen, Inepro: “Met het EZ5-concept wordt de keuze voor
gezond eten
beïnvloed” Schoolpack ...
Aantal #
5
10
15
20
25
30
50
100
Alle
Trefwoorden
binnenklimaat
,
doordecentralisatie
,
nieuwbouw
,
bekostiging
,
duurzaam
,
aanbesteden
,
chipkaart
,
samenwerking
,
bouwproces
,
onderwijshuisvesting
,
exploitatie
,
samenwerken
,
energiezuinig
,
onderhoud
,
maatwerk
,
ventilatie
,
bevolkingskrimp
,
betaalsysteem
,
inkoop
,
catering
,
kwaliteit
,
verlichting
,
renovatie
,
wijkfunctie
,
luchtkwaliteit
,
energiebesparing
,
Portakabin
,
energiebeheer
,
schoolcatering
,
assortiment
,
Nieuws
Agenda
11 maart
:
Webinar Juridische kaders bij online onderwijs
07 april
:
Webinar Verduurzamen in 7 stappen - stap 1
maart uitgave
ABONNEMENT VAKBLAD SCHOOLFACILITIES
NIEUWS
AGENDA
OVER ONS
NIEUWSBRIEF
PARTNER WORDEN
CONTACT
Partners