Inepro

E-mailadres Afdrukken
Pondweg 7
2153 PK  Nieuw-Vennep
tel. +31 (0)252 - 744 044
fax +31 (0)252 - 744 045
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.inepro.com

Inepro Cashless Solutions

 
 
 

Inepro is ontwikkelaar en leverancier van innovatieve betaal-, toegang registratie en managementoplossingen. De organisatie, die al decennialang bestaat, heeft vestigingen in Latijns-Amerika, Duitsland, Spanje en Engeland en kan naast gerenommeerde (inter)nationale onderwijsinstellingen een diversiteit aan groot- en kleinschalige organisaties tot haar klantenkring rekenen.

Inepro Cashless Solutions focust zich op onderwijsinstellingen die graag verschillende services willen aanbieden aan studenten en medewerkers in een geldvrije omgeving. Hierbij kunt u denken aan elektronische toegangscontrole en aan het afrekenen van lunch, warme/koude dranken, printen of kopiëren zonder dat daar contant geld mee gemoeid is. Studenten en medewerkers betalen bijvoorbeeld met één multifunctionele contactloze organisatiekaart voor de diensten, die daarnaast ook gebruikt wordt voor o.a. toegangsregistratie.

Een groot voordeel van een dergelijk systeem is dat de leerling niet onnodig met geld op zak rondloopt. Dit is niet alleen veiliger maar hierdoor kunnen ouders ook aansturen op gezondere eetgewoontes van hun kind. Met de kaart kan namelijk alleen een (gezonde) snack/maaltijd in de schoolkantine worden gekocht, terwijl het met contant geld makkelijker en wellicht verleidelijker is om buiten de school een ongezonde versnapering te kopen.

Ook voor een organisatie heeft het implementeren van een geldvrije omgeving veel pluspunten. Processen worden samengevoegd, zijn makkelijker beheersbaar, er is minder ruimte voor fouten en er wordt een goede basis gevormd voor bijvoorbeeld adequaat voorraadbeheer of het reguleren van documentstromen. Hiermee wordt geld én tijd bespaard zodat u zich kunt richten op uw primaire doel, namelijk het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs.

De oplossingen, die Inepro Cashless Solutions aanbiedt, zijn modulair van aard. Zo kan de oplossing zeer eenvoudig op de wensen en omvang van de organisatie worden afgestemd. Daarnaast kan een totaalpakket van door Inepro ontwikkelde software én hardware worden afgenomen met als voordeel dat u maar 1 contactpersoon heeft en kan Inepro uw aanwezige software van derde partijen integreren met de oplossingen.
Inepro beschikt over een eigen servicedienst van waaruit service & support wordt gecoördineerd.  

Bent u geïnteresseerd in een totaaloplossing op het gebied van registratie, accounting, aanwezigheid- en toegangscontrole, het beheer van printen en kopiëren en/of management van een verkoopomgeving? Neem dan vrijblijvend contact met Inepro Cashless Solutions op.

 

Zie voor meer informatie over de oplossingen van Inepro:

UCLL kiest voor betaalsysteem van Inepro: ‘Met dit systeem krijgt de student de regie’

Wageningen UR kiest voor integraal betaalsysteem van Inepro

Inepro heeft een duidelijke focus op het onderwijs.

Franc van Veen, Inepro: “Onze kracht zit in de flexibiliteit en de dienstverlening”

Jaap Hoeksema, Alfa College: "De professionele begeleiding van Inepro is een compliment waard"

Franc van Veen, Inepro: “Met het EZ5-concept wordt de keuze voor gezond eten beïnvloed”

Schoolpack brengt structuur binnen iedere onderwijsinstelling

Christelijke Hogeschool Ede tevreden over kaartsysteem

www.schoolpacks.nl

www.ez5.nl

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

december uitgave

Partners