Service Glasherstel B.V.

E-mailadres Afdrukken
Boedijnhof 83
1628 SE Hoorn
tel. 0800 - 0611
fax 0229 - 216 242
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.serviceglasherstel.nl

Kapotte ruiten worden in heel Nederland direct vervangen door Service Glasherstel

Service Glasherstel – onderdeel van de CED Holding, waar meer dan 1200 medewerkers werkzaam zijn – is een centraal aangestuurd landelijk netwerk van glasherstelbedrijven. De totale intake van de gesprekken wordt al 30 jaar gedaan door Service Meldkamer Hoorn; zo’n veertig medewerkers staan het hele jaar door, dag en nacht klaar om bij een schademelding in actie te komen.

Met meer dan 180 servicewagens door heel Nederland is Service Glasherstel een van de grootste glasherstellers en een bekende verschijning in de regio. U ziet onze wagens in het kenmerkende rood, wit, blauw vast wel eens langsrijden op weg naar een klus.

Snelle reparatie voorkomt ongelukken

De gevolgen van kapotte ruiten, veroorzaakt door ongelukjes of baldadigheid, kunnen groot zijn. De Nederlandse wetgeving schrijft voor dat ruiten in scholen uit veiligheidsoverwegingen gelaagd moeten zijn. Maar in de praktijk is dit vaak niet het geval. Daardoor zijn ongelukken niet uit te sluiten en is snelle reparatie van een kapotte ruit gewenst om gevaarlijke situaties te vermijden. Bij grote schades, als er meer ruiten kapot zijn, kan het zo gevaarlijk zijn op het schoolterrein dat er geen les meer gegeven mag worden en de school gesloten moet worden. Dit komt in de praktijk regelmatig voor.

Keurmerk Kwaliteit Waarborg Glas

Vanaf maart 2013 is Service Glasherstel in het trotse bezit van het keurmerk Kwaliteit Waarborg Glas. Het KWG-keurmerk is hét kwaliteitkeurmerk in onze branche voor gekwalificeerd glasherstel en wordt alleen uitgereikt aan organisaties met een perfecte dienstverlening.

De toekenning van het KWG-keurmerk is de kroon op onze jarenlange inspanning om aan de top te staan als glasherstelbedrijf. Al onze glaszetmonteurs voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen op het gebeid van service, kwaliteit, flexibiliteit, professionaliteit en motivatie. Om dit alles te waarborgen worden glaszetmonteurs met het keurmerk KWG regelmatig gecontroleerd op hun vakkundigheid.

De zekerheiden van Kwaliteit Waarborg Glas in het kort:

ISO 9001 Opleidingen
ISO 14001 Meten klanttevredenheid
VCA Controle uitgevoerd werk

Voldoende capaciteit bij calamiteiten

Om grote schades, waarbij meerdere ruiten zijn gesneuveld, snel te herstellen is veel mankracht, een flinke glasvoorraad en de nodige expertise nodig. Veel lokale glasherstelbedrijven zijn niet op dergelijke calamiteiten ingesteld. Service Glasherstel kan uit het bestaande netwerk zoveel capaciteit mobiliseren als nodig is. Daarnaast speelt een goede telefonische bereikbaarheid ook vaak een rol. Service Glasherstel is zeven dagen per week vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Marktleider

Dankzij de servicegerichte werkwijze is Service Glasherstel in de afgelopen 25 jaar met een marktaandeel van 36 procent uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Een prima positie, maar vanzelfsprekend streven wij naar verdere groei, welke wordt bereikt door nog meer service voor specifieke doelgroepen.

 

 

Zie ook:

Service Glasherstel: een unieke combinatie van klantvriendelijkheid en glaszet techniek

Ton Janssens, Varendonck-College: “Service Glasherstel heeft een topprestatie geleverd”

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Agenda

04 november: Privacy in het onderwijs

Laatste uitgave