WSM

E-mailadres Afdrukken
Faradaystraat 1
4004 JZ  Tiel
tel. +31 (0)344 - 722 800
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.wsm.nl

WSM, oerdegelijk maatwerk voor elk project

Intensief gebruik stelt hoge eisen

klik op de foto's voor grotere afbeeldingen

In een schoolgebouw wordt intensief geleefd. De ruimtes hebben te maken met steeds wisselende gebruikers. Deze hectiek stelt hoge eisen aan het meubilair.

Jarenlange ervaring

Van Warmerdam Speciaal Meubilair (WSM) heeft een jarenlange ervaring met maatwerk keukens en pantries, kasten, lockers en receptiebalies. Het meubilair is heel geschikt voor zeer intensief gebruik. Er worden uitsluitend materialen en onderdelen toegepast van de beste kwaliteit. Het resultaat is oerdegelijk en onderhoudsvrij maatwerk meubilair.

Mooi en onverslijtbaar

Maar de producten zijn ook mooi en flexibel. De meubels gaan decennialang mee, zelfs bij intensief gebruik. Dat komt door het sterke basismateriaal: berken multiplex voorzien van een slijtvaste toplaag. Daardoor zijn de meubels onderhoudsvrij. Ze voldoen bovendien aan alle wettelijke en gebruikseisen op het gebied van vormgeving, functionaliteit, degelijkheid, hygiëne (HACCP) en veiligheid.

U bent niet de enige die kiest voor WSM

Van Warmerdam produceert al sinds 1978 maatwerkmeubilair voor intensief gebruik. Veel van de producten vinden hun weg naar de zorgsector, zoals in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Maar ook het onderwijs is bekend terrein voor Van Warmerdam. In de lijst met referenties is te zien welke klanten het bedrijf heeft in het onderwijs. WSM werkt en denkt als partner mee over de inrichting en de juiste meubelen. Of het nu gaat om een pantry, een lockerwand of een totale kantine inrichting; de deskundige adviseurs van WSM helpen graag bij het maken van een juiste keuze.

Vakkundige eigen monteurs installeren de aankoop. Het maatwerk meubilair is zeer flexibel en kan eenvoudig worden aangepast aan veranderende wensen. Daardoor kan de onderwijstaak altijd optimaal worden uitgevoerd.

Kwaliteit als garantie

Het onderwijs is voor WSM een interessant marktsegment, omdat de keukenblokken in lokalen en lerarenkamers uitzonderlijk veel te verduren hebben. Standaardkeukens van spaanplaat en kwalitatief minder sterk hang- en sluitwerk zijn eigenlijk niet geschikt voor intensief en langdurig gebruik. De hoogwaardige materialen in combinatie met standaard 25 jaar garantie van WSM, zorgen ervoor dat scholen die een lange termijn visie hanteren de meerkosten van de WSM-producten dubbel en dwars terugverdienen. Meer informatie is te vinden op www.wsm.nl.

Lees ook het artikel:

Stichting De Haagse Scholen, ‘investeren in kwaliteitskeuken loont’

De Haagse Scholen kiest voor gebruiksvriendelijk, stevig en duurzaam met keukens van Warmerdam

Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Laatste uitgave