Versluisgroep

E-mailadres Afdrukken
Wattstraat 16
2171 TR Sassenheim
tel. 0252 - 34 36 40
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.versluisgroep.nl

De Versluisgroep: veelzijdig en professioneel


Versluis timmert flink aan de weg. Door slimme concepten voor zowel nieuwbouw als onderhoud van onderwijsvastgoed levert Versluis een wezenlijke kostenbesparing en een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Concreet bestaat onze dienstverlening uit advies, projectmanagement, begeleiding van nieuwbouw en onderhoudsprojecten en het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de professionele en klantvriendelijke aanpak. Wij zien het als een uitdaging om de wensen van onze opdrachtgevers en eindgebruikers te vertalen naar concrete eisen voor management, planning, beheer en onderhoud. Samen met onze opdrachtgevers vinden wij mogelijkheden om verspilling te voorkomen en waarde toe te voegen aan de primaire doelstelling van de opdrachtgever: het geven van kwalitatief goed onderwijs. Dat is onze missie.
 

Verhelderen, vernieuwen, vertrouwen

De Versluisgroep is een bedrijf in beweging. Wij volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en streven voortdurend naar verbeteringen. Onze bouwkundig adviseurs onderscheiden zich door hun deskundigheid en brede inzetbaarheid. Gecombineerd met onze cultuur en werkwijzen die zijn gebaseerd op verhelderen, vernieuwen en vertrouwen, zijn wij een prettige partner om mee samen te werken.

Bij onze opdrachtgevers staan wij bekend om onze heldere communicatie, zowel tussen de partijen die in het project samenwerken, als tussen ons bureau en onze opdrachtgever. Wij werken vanuit de nieuwste inzichten, denken met de opdrachtgever mee en ontwikkelen steeds weer nieuwe producten en diensten. Dat geeft opdrachtgevers vertrouwen. Onze klantenkring breidt zich dan ook steeds uit.

Onze opdrachtgevers zijn verenigingen van eigenaren, onderwijsorganisaties, zorginstellingen, bedrijven, woningcorporaties, overheid, aannemers, architecten, stichtingen en particulieren.

 

Zie ook:

 


Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Laatste uitgave