Portakabin BV

E-mailadres Afdrukken
Leeghwaterstraat 85
3364 AE Sliedrecht
Postbus 115
3360 AC Sliedrecht
tel. 0800-3456 000
fax: 0184-419 926
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.portakabin.nl/onderwijs

Portakabin voor duurzame en gezonde tijdelijke lesruimte

Van klaslokaal tot schoolgebouw

Een gezond binnenklimaat van het schoolgebouw staat hoog op uw prioriteitenlijstje. En terecht! Daarom besteedt Portakabin bij de ontwikkeling van haar tijdelijke klaslokalen en schoolgebouwen zeer veel aandacht aan een optimaal binnenklimaat. Immers: in goede klaslokalen wordt beter onderwezen en worden betere resultaten behaald. Het Centrum voor Gezonde Scholen, waarvan Portakabin partner is, laat daarover ook geen twijfel bestaan: licht, lucht, geluid, ergonomie, verwarming, koeling en kleurgebruik zijn factoren in een schoolgebouw die de gezondheid van leerlingen en leraren sterk beïnvloeden.

Kwaliteit en veiligheid

Wanneer u tijdelijk extra lesruimte nodig heeft, biedt Portakabin kwalitatief hoogwaardige oplossingen – zowel standaard als maatwerk. Van klaslokaal tot compleet schoolgebouw. Veilige, representatieve gebouwen die een stimulerende leeromgeving garanderen en ruimschoots voldoen aan de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs en aan de Europese voorschriften en normen voor de bouw. Alle standaard klaslokalen zijn voorzien van verwarming met een lage oppervlaktemperatuur en deuren met vingerbescherming.

Extra opties

Portakabin biedt u de mogelijkheid uw tijdelijke lesruimte in te richten en te completeren met talloze optionele extra’s voor het interieur en exterieur, zoals glaspanelen, meubilair, wandbekleding, beveiligingssystemen, rolluiken, enzovoorts. Zo creëert u een gebouw dat in alle opzichten aan uw eisen en wensen voldoet!

[klik op de foto's voor een grotere weergave]

 

Op tijd en binnen budget geleverd - gegarandeerd

Vaak weet u pas laat wat het uiteindelijke aantal leerlingen zal zijn het komende schooljaar. Portakabin denkt daarin met u mee en is in staat zeer snel te schakelen. Uw schoolgebouw wordt gegarandeerd op de afgesproken dag en tijd opgeleverd, binnen het door u gestelde budget. Portakabin is de enige leverancier van tijdelijke huisvesting die er daadwerkelijk een financiële compensatie tegenover zet, mocht er onverhoopt niet op de afgesproken dag opgeleverd worden.

Het plaatsen van het gebouw gebeurt in overleg met u, op een dag en tijdstip waarop er geen of weinig mensen op het terrein aanwezig zijn – bijvoorbeeld in een schoolvakantie. Ook hierbij geldt: veiligheid gaat voor alles!

[bekijk in het onderstaande filmpje hoe Portakabin snel en efficiënt een modulaire school gerealiseert]


 

 

Bekijk gerealiseerde projecten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Portakabin u biedt, dan vertellen wij u daar graag alles over. Maar misschien hecht u meer waarde aan de mening van scholen en onderwijsinstellingen die u voorgingen? Bekijk de volgende verhalen en ontdek waarom deze scholen kozen voor Portakabin.

International School of Amsterdam: Uitstraling, kwaliteit en een stipte levering

Basisschool Het Veer krijgt er in één dag 45 vierkante meter extra ruimte bij, meteen klaar voor gebruik

Een computerlokaal voor Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal, op tijd geleverd voor de start van het schooljaar

Door snelle levering van het Duplex gebouw door Portakabin kwam de continuïteit bij Stichting H3O niet in gevaar

Portakabin levert technasiumlokaal voor ChristelijkeScholengemeenschap Het Streek, op tijd en binnen budget

IVA Driebergen: Ruime, representatieve klaslokalen zonder geluidsoverlast, zonder nagalm

Speciaal Onderwijs Klein Borculo zocht en vond een tijdelijk directiekantoor bij Portakabin

Nieuwsgierig geworden?

Op de website van Portakabin zijn nog veel meer casestudies te vinden.

 


“Wij hebben de contacten met Portakabin altijd als prettig ervaren. Wat er geregeld moest worden, werd geregeld. Wat opgelost moest worden, werd opgelost. Dit alles gebeurde in goed overleg en snel.”

De heer F. Out, locatiedirecteur, Fioretti College Lisse


Deel dit artikel op:

 

Trefwoorden

Advertentie

Agenda

Geen evenementen

mei uitgave

Partners